Vad göra, vad göra

Strax dags att traska till mansfållan där fröken M bor, för lite föda och lite Idol! Skönt med nåt att göra.

Fick erbjudande idag om jobb i Sälen över vintersäsongen.. Visst vore väl det kul, men hur länge kan man säsonga innan det blir patetiskt? Och blir det då inte exakt samma visa när jag kommer hem efter säsongen igen? Men å andra sidan vet jag ju att jag gillar det, och då vet jag åtminstone vad jag skä göra ett halvår framöver. Suck! Kan inte någon annan bestämma åt mig?!
Sedan erbjöds ju i och för sig jobb i Stockholm också, men vem fasen kan hitta ett vettigt boende där som inte kostar fyra femtedelar av lönechecken, om man inte stått i bostadskö sedan mamma sprang runt på gårdarna på Jylland och välte kor? Eller om man för den delen inte ärvt en bostadsrätt som farfarsfar köpt på medeltiden för en kvarting vodka och ett par lappade strumpor..

Tål att tänkas på.

Seek, and you shall find

Mina inlägg ger alltså resultat! Har nu blivit inbjuden till fröken M på middag ikväll, det tackar vi för. I övrigt bjuder dagen på, i tur och ordning:
* Posta usla små papper som A-kassan krävt.
* Fika med Muff, som ska in till stora staden idag för att fylla upp sin tand.
* Banka massa pengar från casinot.

Kanske ingen jättehäftig agenda, men lite tid ska man väl kunna fördriva i alla fall!


Måndag och färjan

Läste i aftonbladet att folk rasar över kanal 5:s nya reality-serie "Färjan". De har förtvivlat mailat, och på diverse olika sätt förklarat sin rädsla för att synas i tv under sin lilla äventyrshelg på finlandsbåten. Vad i hela fridens namn trodde ni?! Om man klart och tydligt blir informerad om att kanal 5 kommer att filma hela resan, tycker ni då att det är ett bra tillfälle att bli aprak, hångla med bartendrar, supa bort stövlarna i någon främmande killes hytt eller vad annat man nu hållit på med? Och att folk sedan även inte sett och uppmärksammat de gigantiskt stora kamerorna med lampor på som en massa kameramän sprungit omkring med? IQ:n var inte onaturligt hög på de resorna märker jag..

Underbart skoj har jag haft idag, betalat räkningarna med lånade pengar då A-kassan beslutat sig för att jävlas mesta möjliga, och kräva kompletteringar till både det ena och det tredje innan jag eventuellt kan få någon liten ersättning därifrån. Att sedan lönen från Öland hålls kvar av konkursförvaltaren hjälper inte heller.. Suck!

Så om någon vill, så är Tväråna väldigt bjudbar denna månad! Middagar, vin, fika och trevligt sällskap tas tacksamt emot!

Seg, segare, Tväråna

Jag vet..

Men om ni inte kommenterar inläggen så har ni väl heller ingen rätt att ringa och sms:a och kräva uppdateringar, va?! :-P

Har hur som haver haft en kanonkul helg, och därför har det inte blivit mycket bevänt med datoranvändandet överhuvudtaget. Fredagen handlade om vin på plaza, sedan Blå, och avslutningsvis en vända på Harrys för att titta på när människor möter människor.
Lördagen började lugnt, men tempot höjdes varefter dagen gick! Jobbade på kvällen, H - en brandman/fotomodell (Ja, det är sant....) hade sitt 35-årskalas hos oss. Supertrevligt, bra anordnat och allt som allt jäkligt skoj! Efter stängning, vid 02.30 ca, får jag ett mobilsamtal och får leka superhjälte! I det här fallet innebar det bara att köra till Kil och hämta 2 stackare som råkat hamna på Killingen (Gud, så fyndigt namn!) och rädda hem dem till K-town igen..
Träffade andra spännande människor i fredags oxå, förhoppningsvis har vi användning för varandra, det märks efter onsdagen.

Röd pojke - halva horn

...såg lite på Hellboy och drack en öl hos Erik igår, den filmen är ju bra skit! Fast det kanske inte är meningen att man ska skratta sig igenom hela alltet, jag vet inte... Kul hade jag i alla fall! Så drog vi ut en snabbis, till Ankan där det var precis lagom lite folk för att man kunde ta en drink i lugn o ro, och sedan fortsätta till Arena. Skitkul att vara ute med Maja, även om vi mest ordbajsar hela tiden! :) Vi anser i alla fall att samtalen är givande, så skit samma vad andra tycker.
Ikväll - inga planer, imorgon - plazajobb.

(Förresten - underliga kontakter från förr i världen har out of nowhere hört av sig idag via sms! Mysko..)

En inte så bra dag

Idag är en inte fullt så bra dag som en del andra dagar. Men tack vare vädret är det ändå en helt okej dag. Ska strax ge mig ut på långpromenad i gamla områden, och efter det fika med M när hon slutat jobba. Så antagligen kommer jag ikväll ändå tycka att det varit en minst lika bra dag som andra.

Tväråna-Tornving

Jag har absolut ingen aning om vad som hänt.

Över en natt har mitt ansikte förvandlats till ett månlandskap liknande en tonåring i sina bästa hormonsvängningar! Jag som aldrig haft problem med hyn...? Högst underligt. Jag inbillar mig att det någonstans i världen låg en tonåring och grät och bad till högre makter att få slippa sina hemska ansiktsproblem, om så bara för en kort stund. Därför har jag bestämt att det är okej, fast bara ett litet tag. Vem vet, denna tonåring kanske har en jätteviktig date, eller ska hålla föredrag i skolan eller nåt, så varför ska man inte kunna ställa upp lite för varandra...

Men som sagt, bara för ett kort tag, tack, annars blir jag tvungen att vidta åtgärder. Hoppas du har roligt lilla tonåring! (Och att du är snällare än vad jag var i mina tonår, för tro mig, det slår tillbaka...)


"Main Coulse!" What the f**k??

En dag med hetsiga asiater är till ända. Min åsikt, grundad på empiriska undersökningar, är att alla asiatiska bussgrupper har ohyggliga problem med att sitta stilla, konversera med varandra, och överhuvudtaget vänta fem minuter..
Idag:

En liten grupp om 22 asiater i sina bästa år har just blivit serverade förrätt, en trevlig liten grekisk sallad. Deras charmiga servitris ägnar sig åt att servera sina andra gäster i restaurangen, ca 6 sällskap som snällt väntat medan hon sprungit ut med gruppens förrätt.

Asiatiske guiden: "Main coulse!! Main coulse!!" Översättning: "Ursäkta fröken, vi är redo för varmrätten tror jag."

Charmiga servitrisen: "Just a second sir, and I'll be right with you to clear your entréplates." Översättning: "Men för i helvete din dumfan till kines, jag står här med 4 varma tallrikar med ryggbiff som betalande gäster har väntat på för er skull! Låt mig för fan åtminstone få ställa ned dem nånstans innan jag ska rycka bort era usla salladstallrikar! Att jag inte redan gjort det beror förmodligen på att 75% av din förbannade grupp fortfarande äter av den!!"

Asiatiska bussgruppen väntar nu på varmrätt. Asiatiska guiden har tidigare under kvällen tydligt pekat ut för charmiga servitrisen vilka de fyra gästerna är som inte äter kött. Charmiga servitrisen börjar nu bära ut varmrätten. Asiatiska guiden står och väntar vid dörröppningen där maten bärs ut. Var gång charmiga servitrisen kommer ut med sina tallrikar följer AG efter henne, ca ett halvt steg bakom, för att se var hon ställer ned maten.

CS: "Could I get you anything sir?" Översättning: "Vad i helvete sysslar du med människa? Skulle du vara närmare än vad du är skulle det innebära att jag bar dig på ryggen!"

AG: "No beef! No beef!" Översättning: Ursäkta fröken, jag undrar bara om ni kommer ihåg vilka i vårt sällskap som inte äter kött? Annars pekar jag gärna ut dem igen för er."

CS: "Of course sir, their chicken is coming right up." Översättning: "Men nu får du väl för fasen ge dig?! Hade jag inte kommit ihåg något du sade för 15 minuter sedan så hade jag väl för höge farao frågat?! Sätt dig nu ner och håll käften så ser jag till att alla får den mat de ska ha!!"

Tvärå-trött

...var jag igår. Blev inte många knop gjorda fram till kvällen, då Christer Nerfont och Karlstads Kammarkör hägrade. Kammarkören är ju duktig, men när Christer sjunger "Himlen är oskyldigt blå" och "You raise me up", med back-up av en mäktig kör, då ryser man, och en och annan liten tår trillade i salongen. Riktigt maffig och häftig kväll!
Tyvärr krockade det med spelkväll hemma hos Ida med anledning av hennes födelsedag, men förhoppningsvis hade de också trevligt! Känner jag henne så är det ju inte sista gången en sådan begivenhet arrangeras.. :-)
Ikväll blir det Plaza-jobb igen, med Chrille, det är ju alltid skoj! Jag hoppas bara att vi slipper koreaner som rapar en i ansiktet idag..
Skördefesten ligger inte så bra till heller, lutar åt att det inte blir nå Ölandsjobb till helgen, men man får se vad som händer. I händelse av att det inte blir av, så är jag i alla fall inbjuden till en parkbänk och två flaskor Minttu med restaurangchefen. Roligare än så kan man ju inte ha?!


Skandal-löst

Blev inge skandaler ikväll, mycket lugnt och städat för Tväråna. Startade kvällen på Plaza, för min nödvändiga dos av Kent på pianot, samt en plocktallrik med parmaskinka, brieost och massa annat gott, mums! Sedan ner till Barbros brygga för o gratta Sasse. Där var det fullt ös, dansade järnet i nån timme, sedan gav sig åldern tillkänna, och efter en snabbkoll på kroggatan blev det en Pepsi max på Eddies och sedan hemmet.
Lite lycklig när jag såg att jag kom hem precis i tid för att filmen Starship Troopers började på kanal 5. En jättetöntig framtidsfilm om rymdnissar som försvarar världen mot muterade insekter. Jag älskar den.

Ta det piano

Svängde minsannerligen på pianobaren igår. Emma ringde, och ville ta ett glas vin när hon slutade, så jag ställde förstås upp! Där satt vi, på gott humör, och tyckte att partyt inte var igång helt. Lite lösa diskussioner om hur man får igång ett ställe, och jag ansåg att Michaela borde dansa på bardisken, det funkar ju alltid? Fröken M var dock inte helt inne på idén, varpå jag säger att om hon dansar på bardisken en hel låt, så lovar jag att krypa längs med hela bardisken.
Döm om min förvåning när jag, 5 minuter senare, får syn på Michaela och Unni, uppflugna på baren och i full gång!? Men man måste hålla vad man lovar, så strax efteråt bad jag Kent spela "She works hard for the money", och till de tonerna ålade jag mig fram längs hela bardisken i bästa säl-imitation.
Kul kväll.

Avslutade kvällen på bästa sätt också, med rosévin och tv-spel till gryningen. Vem fyller 30? Vart?

Ikväll är det Sasses 40-års fest, så förhoppningsvis återkommer jag med skandaler imorgon! ;-)

Ägg-addict

Pianobaren på plaza igår, mycket trevligt! Roligare än att se Färjestad torska mot Brynäs i alla fall.. Lutar väl åt att det blir ett besök där ikväll också, Michaela står ju i baren och svänger ihop drinkar! :-)
Innan dess ska jag dock vara kusligt huslig, och baka bröd hemma hos moder. (Jag har ju ingen riktig ugn....) Men lugn, bara lugn, det är GI-bröd, med massa fullkornsdinkel och grejer, så jag kommer till och med att kunna äta det sen! (Förhoppningsvis..)

Dagens citat från Michaela: "Jag har börjat missbruka ägg."

Öppet för fria tolkningar.

Förr och nu

När jag var liten inbillade jag mig ofta (som så många andra barn) att mina saker och gosedjur i mitt rum levde ett eget liv när jag inte var där, och att de bara skyndade sig tillbaka till sina platser när man öppnade dörren.
I vår numera så datoriserade värld finns samma syndrom, fast i datorn. Vad gör alla de små funktionerna när datorn står i viloläge t.ex.?

Kolla in det här får ni se.

Game on!

Färjestad spelar första matchen för säsongen ikväll, woohooo! Äntligen igång.. Den eviga frågan är ju bara, var någonstans ska man se matchen? Tål att tänkas på.

working 9 to 5

...eller inte. Gillar´t  iallafall, och som den optimist jag alltid är (yeah right!!) tror jag att det bara blir bättre.. :-)


Nice price!

Upphör aldrig att förvånas över hur många på Plaza som beställer roomservice.. Varför betala 90 spänn för att någon ska bära upp din tallrik och en öl? Men visst, så länge ni betalar så gör jag väl gärna det! :-) Det var mycket att göra igår, så tiden bara flög iväg, och kul hade jag. Borde väl fortfarande ha mer ångest än jag har för att jag inte har nåt fast jobb, men det kanske kommer längre fram. Jag lovar att förvarna om jag tänker flippa ut, okej? :-)

Dagen idag? Inga planer, mer än att dammsuga och köpa kattmat. Spännande. Kanske ska flippa ur lite ändå.....

Plazanight

Inringning till Plaza ikväll, Franklin med Ida, skoj! Nu gäller det bara att hitta ett par jobbyxor som varken är trasiga, smutsiga eller för stora.. Suck! Dagens I-landsproblem alltså.
Mår i övrigt mycket bra för dagen, fikade med Michaela på mysiga café Råtorp idag, sedan en snabb tur till IKEA för att köpa papplådor (Michaela) samt lämna tillbaka en lampa (Tväråna).

Om nu bara någon ville tippa över en schysst heltidsanställning med hyfsad lön till mig så vore dagen komplett! :-) Jag är inte så kräsen, och för 20 papp i månaden brygger jag supergott kaffe! *blink blink*

De små tingen

Jag är så glad, så glad! För jag köpte mjölk igår, så att jag kan dricka kaffe nu på morgonen.
Ett annat glädjeämne är att Conny Evensson bestämt sig för att komma tillbaka till familjen, han valdes in i FBK:s styrelse igår. Jag räknar iskallt med minst SM-final i år.

Bloggkoll

Har precis upptäckt världens bästa tillbehör för min dagliga bloggrunda: Bloggkoll.se!
Följ min blogg med bloggkoll

Som en prenumeration på nya inlägg, så slipper man slösa sin dyrbara (hmmm) tid på att surfa runt och kolla! :-)

Mysmåndag

Har änteligen gjort mig av med tvättberget, rotat tillbaka alla skor, påsar, stenar(!) och annat smått och gott som katterna förflyttat runt i lägenheten i protest mot min spontana norrlandsresa.

Mysit ner mig i soffan nu, tänt massa ljus, och bara njuter av att elitserien är igång igen. Kvinnlig som få? Javisst, fråga bara lillasystern..

Tväråna - den lilla terroristen

När jag stressad och oförberedd skulle gå igenom säkerhetskontrollen på Arlanda blev jag stoppad. Ingen ovanlighet kan jag säga... Denna gång berodde det på två stycken vinöppnare som jag hade i handväskan. Som alla som jobbat på krogen vet, så håller man hårt i sina vinöppnare! Detta beror på att de dels har en tendens att försvinna om man lånar ut dem, och dels så arbetar man in sig med sin egen vinöppnare.
Men.
Säkerhetspersonalen på Arlanda ansåg att jag antagligen skulle sticka ned kaptenen med de 1,5-centimeters knivarna som finns på öppnaren, så de fick inte följa med. Eftersom jag inte checkat in något bagage kunde de inte heller checka in öppnarna, men jag kunde få lämna dem för förvaring mot en avgift. Sagt och gjort, lite pappersarbete senare så skulle mina potentiella vapen få stanna där tills jag kom tillbaka.
Väl tillbaka 3 dagar senare hade ju detta trillat ur min teflonhjärna, så jag missade helt enkelt att hämta ut dem igen.

Arlanda kan numera stoltsera med 2 vinöppnare av klass, som tjänat mig länge och väl....


Det blir som sagt aldrig...

...som man tänkt sig. Lång historia kort: Tväråna fastnade på efterfest, och hann aldrig hem innan tåget avgick mot Stockholm - Arlanda och så småningom Umeå. Därmed landade jag enbart medförandes nycklar, plånbok samt de kläder jag gick och stod i. Men vad mer behöver man? :-) Lite panikshopping bara, så var jag redo för helgen. Torsdagen blev följaktligen lugn, då sömn var min högsta prioritering.. På fredagen besöktes residens Anna & Patrik, lite tårar utbyttes när min syster blev ungefär så chockad som jag hade tänkt mig av min plötsliga uppenbarelse, och en förlovning tillkännagavs!

På lördagen följde jag med de trolovade till metropolen Lycksele för inhandlande av bil till Patrik. Han är numer officiellt en norrlandsraggare, eftersom det nya tillskottet blev en volvo 740..

Nu är man hemma, välbehållen, och funderar på att ta tag i livet hemma kanske? Lägenheten är i behov av rejäl städning, och samtidigt ska jag försöka lösa elementproblemet, Håkan har nämligen pedagogiskt (läs: vänligt idiotförklarande) förklarat för mig att man tydligen måste lufta sådana här element när de varit avstängda. Men hur i hela friden ska jag veta sådant?! Nu vet jag i alla fall, och får väl ge det ett försök.

Trött, tröttare, Tväråna

Inatt har jag sovit 13 timmar. Igår var jag tröttare än jag varit på mycket, mycket länge.... Orkar inte dra hela storyn nu, men lovar att en längre förklaring kommer efter helgen!

Korthuggna inlägg

blogg.se roar sig tydligen med att kapa bort de sista orden/meningarna i vissa inlägg. Orkar definitivt inte redigera dem, utan litar till Er fantasi och goda vilja så att ni tolkar min mening.. :-)

Tväråna letar jobb..

Kanske finns jobb för alla ändå...

Bilder lånade från bloggen Babiantuttar
En helt underbar blogg som förtjänar

Jävla gamla hus!!

Hela min lägenhet håller på att ramla i bitar. (Egentligen Jespers lägenhet, men ändå. Det är jag som bor här. Juh.)
Fästet till lampan i köket hade rostat sönder. Hyresvärden säger att jag får köpa en ny lampa, med nytt fäste. JAG!! Att taket är totalsnett och vint kan man väl ha överseende med, så länge det inte trillar ner i huvet på en. Lite irriterande dock att varje morgon få putta tillbaka vägghyllan in mot väggen för att den inte ska glida ner i sängen en vacker dag. Idag slogs uppenbarligen elementen på för vintern, så nu låter hela min lägenhet som en gigantisk droppande kran/rinnande toalett.
Ska ringa R & co i morgon, och se om de har någon lösning.
Kanske säger de åt mig att jag får riva ner rubbet, och ersätta med nyaste modell av element 4000-XX. Och just det, bekosta det själv.

Mycket jobb för att vara arbetslös....

Det var inget jobb inplanerat den här veckan, men då Linda blev sjuk har jag jobbat lunch måndag-tisdag, och så även imorgon. Nu fick jag även reda på att oxå fredagen blir jobbfylld.. Tydligen kommer det en hel busslast med norrlänningar, och jag blev varnad för att det kan bli extrem fylla.. Vad annars när det gäller sådana? :-P
Imorgon kväll ska jag i alla fall vara ledig, och ohyggligt kulturell då jag ska gå och se La Boheme med min kära mor! Ser fram emot det.
Nu blir det någon slag

Kulig kamera..

Min nya dator har en underlig och hipp konstruktion som kallas "inbyggd webcam". Det innebär att man kan ta extremt osmickrande närbilder på sig själv, och även skicka rörliga sådana i realtid till andra människor via något underligt program som kallas MSN, och som jag inte har. (Vart tog ICQ vägen? Det användes en gång, för länge sedan... när jag var ung.)

Resultatet blir ungefär så här:Oerhört användbart. Inte

Torrt & varmt vs. Blött & kallt

Så fullständigt, totalt uttråkad. Har gruvat mig i en timme nu för att det är kallt och jävligt ute, men nu struntar jag i det. MP3:n är ju laddad med 2 nya album, jag drar ut på promenix.

I mörkret.

Och kylan.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Dagens tvättid rök all världens väg, då Stefan ringde kl. 08.30 och ville ha in mig att jobba lunch. Pigg som en nötkärna studsade jag ur sängen och skrek: Jaaaaaaa!!
(Okej, jag mumlade "Vad fan är det för dag idag...?" ... "Mmmm.. Kommer....")

Väl på jobbet upptäcks att vi haft skurkar i huset inatt! Ett galler uppbrutet i baren, och ca 8 flaskor sprit borta... Kollade övervakningskamerorna, och kände igen två äckliga lodisar som brukar hänga på stan.. Det kusliga är att Stefan inte kunde hitta någon kamera som visar var och när de kom in? Nåja, ser jag dem på stan ska jag genast gå Ninja på dem!!
Numera hemkommen, safe and sound, med en sväng förbi Hemköp för diverse nödvändigheter, så kommer jag givetvis på att kattkräken inte har någon mat, så jag måste antingen snurra mig tillbaka å det hastigaste, eller stå ut med sårade jamanden.. (De turas dessutom om, för att inte slita ut sina röster...)
Blir en tur till affären igen.

Roa sig en söndag

Idag har jag:

* Gått upp kl. 09.30
* Somnat på soffan kl. 10.15
* Vaknat igen vid 12.
* Slöspelat poker.
* Sett på Scrubs.
* Suttit på Waynes mellan 16 och 18.
* Missat ett trevligt erbjudande om kaffe och kanelbulle hos Michaela, pga. låg SMS-signal.
* Handlat a'la Bananen, dvs. morötter, ägg och ketchup.
* Möblerat om MP3:n, vilket verkligen behövdes!

Nu är jag tokrastlös igen, slökollar på TV, och bestämt mig för att tvätta imorgon. Exciting, isn't it?

Snaps och/eller Disco har funnit en ny sysselsättning. Äta upp de små gummiplupparna som sitter på hörlurarna till headsetet. Inte så nyttigt, men framför allt dyrt för mig om jag måste köpa nya hela tiden. Vad är det för fel på Friskies?

Bestämde med Pontus på jobbet igår att han hänger med till Öland över skördefesten, superskoj! Stackarn kommer få fullt upp därnere då han är söt, ung (87:a), blond samt säker bakom baren, ha ha!

Snart dags att fixa till lite käk, ska bara slöglo färdigt på hockeyn först.. (Ja Patrik, det är en värmlandsgrej, och du gör bäst i att snarast konvertera till Färjestadsfreak, annars får du det svårt i vinter tror jag.)

Lite kvällsmusik som går på rundgång i stereon för tillfället:


Piano

Då det var boxningsgala på nöjesfabriken igår, och följaktligen knappt en kotte på nian, stängde bordet kl. halv 12, och jag drog till Plaza för att höra sista låtarna med Peter. Jeezuz, den mannen kan sjunga! Ikväll blir det jobb igen, Plaza, men kan eventuellt bli klar i tid, och då kan det bli ett glas vin till tonerna av Peter och hans piano. Myycket trevligt!

Fick liten present av sötaste Leela i Torsdags oxå, lookie lookie!!


Och nej, det är inte ett kors, jag är fortfarande icke medlem i svenska kyrkan. Det är ett T, för Tootis. Så säger Helena i alla fall, så jag kör stenhårt  på det!


Överårig croupier gör comeback

Ska alldeles strax traska iväg till jobbet, även om jag hellre hade suttit och druckit rödvin med Christine.. Hon ringde förut och  behövde verkligen lite Muff-Toot snack, men eftersom jag ska jobba så får det vänta. Fredrik ringde förut och gjorde klart att jag ska tillbax till ön för att jobba skördefesten, ser verkligen fram emot det!

Nu börjar det bli dags, så vill ni se en överårig croupier kasta kort och snurra marker får ni väl dyka in på biljardnian ikväll..  :-)

Torsdagen och Torkel

Trevlig torsdag, med bra bio och sen ett glas vin på plaza. Det är riktigt roligt att pianobaren dragit igång igen, nu fattas bara hockeyn så är det höst på riktigt sedan!
Ikväll börjar vi köra spelbordet på Nian igen också, och jag tänkte köra första passet själv faktiskt. Det var länge sedan jag spelade nu, så det kan bli hur kul som helst! Kan dessutom vara bra att jobba lite, har nog blivit vin lite för ofta senaste veckan, och inatt hade jag traskat runt i sömnen igen, och då vet man att det kan vara dags att lugna ner sig lite. :-) Nu måste jag dock ut på stan och få i mig en kaffe snart, för att starta upp dagen ordentligt..

Apropå filmen jag såg igår, associationerna får ni sköta själva:
Torkel får mig alltid på bra humör!

Kvälllsplanen

...är ändrad. Blir förmodligen bio med michaela, Patrik 1.5, som jag tror är kanonkul! Jag och nya datorn kommer mer och mer överens, och jag ser fram emot ett långt och gott samarbete!
Systern är på väg neråt landet igen, tyvärr inte så långt som hit till K-town, men ändå.. Saknar henne massor, och är ganska avis på spindelgrisen som flyttat upp till nordlandet, och får umgås med henne hela tiden! :-( Förhoppningsvis får jag väl träffa dem senare i höst istället.

Mer monsterfika åt folket!

Hann knappt vakna innan Michaela plingade och var rastlös. Tur att någon mer än mig är sådär utomordentligt rastlös när de inte jobbar! Detta förde med sig att vi kör en repris på gårdagen, och ska ses på W om typ 20 min.
Därefter har jag ett jobbställe till att besöka, och sedan ska ett gäng sticka in på plaza och hämta flyers för att kuta runt på stan och sprida budskapet om pianobarspremiär ikväll, i bästa Rhodos-anda...

Har dessutom eventuellt fått ett spännande jobberbjudande!! Återkommer om detta..


Back again.

Tväråna är tillbax från datortorkan, via en sprillans ny och fin laptop! Nu ska jag bara tillbringa X antal timmar med att försöka komma överens med den...

RSS 2.0