Post-work-syndrome

Har haft några fullspäckade dagar, därav inte mycket bloggat.. Åter, ber hemskeligen mycket om ursäkt!
Jobbet har tagit mycket energi den här veckan, och dessutom ska man hinna med att dricka Bolibompa-vin med Kent och Unni, hoppa in och jobba extra på kvällarna, både här och där, och dessutom försöka hinna se lite semifinaler i hockey! Stackars mig... ;-)
Nu är det i alla fall färdigjobbat för den här veckan, och jag ska strax sova gott och länge, innan det bär av mot nordligare breddgrader, ska ju uppåt för att se Jeppes spelning, och kanske även svepa en bägare eller två med de goda musikanterna.

För övrigt blir min lilla syster åter värmlänning från och med imorgon, Yeajj!! Hennes karl skall drillas i värmländskans ädla melodier, och jag ska tok-terrorisera dem natt och dag. Can't wait.

Deklarerad och klar

Snabbaste deklarationen hittills? Skulle tro det, men jag kollade igenom uppgifterna, som verkade stämma, samt gjorde de legitima avdrag jag ska göra för Ölandsjobbet, och smack! Inskickat och klart.
Varför vänta?

Nu är det alldeles straxeliga dags för sängen, med skön känsla efter Färjestads senaste insats.. Imorgon är det full fart på jobbet igen!
G'natt.

Skumma söndagar...

Är lite lagomt sliten idag, så där halvsunkig på ett skönt sätt. Trevligt igår, Fredrik hängde med ut, och det var ett tag sedan vi umgicks så det var kul! Efter den sedvanliga rundan förbi pianobaren och Blå, landade vi så småningom på Ankan (skräll!), totalt sett en helmysig kväll.
Nyss ringde andra Fredrik, från Borgholm, han och Anders var på väg till Sälen och på nedvägen mellanlandar de i Karlstad, så vi har bokat in en dejt på onsdag. Skoj!
Söndagskvällen ska tillbringas med sista (*snyft*) avsnittet av Mia och Klara , i lugn och ro.

Hockeykväll

Lång jobbdag igår, med först vanliga jobbet och sedan Tables. Vaknade dock utvilad och glad idag, och är laddad för hockey!! Jag och Maja har planer på att kolla den någonstans, hon ringde mig igår när jag jobbade för att stämma av hur och när, men jag kunde ju inte svara. Tänkte sedan ringa upp, men glömde ju det... :( Förhoppningsvis har hon inte flippat ur för det, jag ska vänta nån timme och sedan ringa henne.

Skänker också en liten tanke till söta Leela, som är i härliga Thailand med Malle, Nikke och Robin. Skönt för er!! (Avundsjuk? Jag? Hmmm....)

And for the lads....

Om det förra musikaliska inslaget var till systrarna, så är det här specifikt till Jesper:Duuuuktig idiot

Känner mig lite lagomt duktig idag. Har varit på synundersökning (har inte hänt sedan 2003...) och kan hälsa att ögat ser hyfsat ut, men synen har försämrats lite... :( Däremot kan det bero på att ögat inte är läkt än, ska till "riktiga" ögondoktorn på torsdag igen och checka läget. Avbeställde solglasögonen, i ett anfall av I-lands-skuld. Totalt onödiga pengar att lägga ut egentligen, finns ju hur många människor som helst som "bara" har vanliga glazers, och klarar vårsolen alldeles utmärkt! Dessutom är jag förhoppningsvis linslus igen i maj nån gång. Eller juni.
Duktig också för att jag smackat ihop en slags "rest"-gratäng, som blir inte bara middag idag, utan även matlåda för resten av veckan. Nice.

Och så något till systrarna.....


Varning för slutspel.

Jag utfärdar härmed en varning.

Efter att jag en gång i världen introducerade Glenny till hockeyvärlden (via en viss Sheldon Souray) är det nu viss risk för catfight i Andersen-Bränström-lägret. Detta till följd av Skellefteås genomslag ikväll, då de i tredje (!) övertidsperioden skrällde, slog ut LHC och trängde sig fram till semifinal mot Färjestad!

Vi gillert.

Sommar-vittring...

Fick ett trevligt telefonsamtal idag, vilket befäste mina tankar om sommarplanerna, super!! Är helladdad, och fortfarande är det en hel vecka fri för andra åtaganden. Så  om någon vill bjuda Tväråna på skojsiga saker så är det första veckan i Juli som gäller, resten av sommaren är uppbokad!


Så där glad.

Idag är jag sådär glad igen. Konstigt, när det inte är nåt särskilt, utan man helt enkelt mår bra. Lite kan det ha att göra med att ögat börjar återta sin rätta färg, och inte gör dunderont varenda gång jag rör på huvudet...
Eller så är livet bara rätt så bra.

Jag känner mig lite som den här figuren:Jag önskar även er en trevlig kväll, och sänder en tanke till min vackra kaka som är på god väg till Thai-landet. Jag borde varit med, eller hur? :-P

Gårdag

Hade riktigt trevligt igår, vin med Christine och Leela, Stephanie dök upp som från en svunnen tid, Maja mötte upp, och även D lyckades ta sig upp ur soffan och hänga på. Pianobaren var trevlig som alltid, även om jag blev helt utsjungen av två proffs från "Rocky Horror" som går på Scala nu, jäklars vilka röster! Ska bli hur spännande som helst att se föreställningen. En snabbvisit på Blå för att sponsra Filip och Gorans kassor, för att sedan avsluta på Ankan.
Kanske bästa fredagskvällen ever. (Observera, detta uttryck används flitigt just nu, och om allt, så ta det inte bokstavligt.)
Ikväll står dealande på Tables på menyn, och då av det slaget som handlar om kort och marker, inte kokain.

Halvfart..

Har bokstavligt talat gått på halvfart på jobbet idag. Rent konkret menas att jag tagit halva dagen som sjuktimmar, och därmed kunnat jobba lite, vila ögon lite, terroriserat kollegor lite, jobbat lite osv. Riktigt schysst att ha ett jobb som tillåter sådan flexibilitet! Har dessutom beställt ett par slipade solglasögon, som borde komma om ett par veckor. Skulle aldrig palla vår och sommar utan det!Nu är det änteligen fredag, och jag ser fram emot sovmorgon imorgon. Dessutom innebär fredagar trevligt på jobbet, idag skjutsade jag exempelvis chefen till systemet på lunchen, där det inhandlades lite vin och skumpa.

Fredagseftermiddagarna blir väldans mycket mer lättsamma på det här sättet! :) Tyvärr innebar det att bilen fick stå kvar på jobbet (liksom tre andra, ha ha!), men då jag har en hel helg på mig att hämta tillbaka den är det inte något problem.
Fredagskvällen är inte helt planerad, jag avböjde dock att hänga med Jonas till Sälen, känns som om jag har haft min beskärda del av fjortis-infall på sista tiden. (Fast om jag inte skulle jobbat på lördag vete fasen om jag inte hade dragit!)
Jag tror (och hoppas) dock att kvällen omfattar en dejt med söta Leela....

Tväråna ger.... Onda Ögat!!Fullkomligt osmaklig bild, jag vet. Men jag mår skit, har tillbringat 2 timmar på sjukhuset, och har grinat konstant under dagen, och inte bara för att det rinner niagarafall från mitt högeröga, utan också för att jag har så djävulskt ont!!
Domen lyder: Akut hornhinneinflammation, totalt lins-förbud i 2-3 månader (månader!!) samt en hästkur med antibiotika, som droppas direkt i härligheten (än en gång, ont!) 8 ggr om dagen i en vecka.

Synd-om-sms och presenter emottages tacksamt.

Trött

Sov lite längre än vanligt idag... Vissa dagar är det bara svårare än andra att vakna till! Jag får alltså offra lite av min "vakna-till-liv-tid" som jag vanligtvis tar mig, och istället satsa på en kaffe från Subway på vägen till jobbet.

After work - Office Style...

Nytt gäng på jobbet idag, tror de passar in kanon! Jag har dessutom flyttat ut från mitt gamla rum, för att sitta ute i det alldeles nyinredda, me like!
Ska i alla fall visa var jag satt förut, och hur det såg ut en fredag för ett tag sedan, när vi kom på morgonen:Dagen kunde börjat sämre, eller hur? Detta var alltså uppladdningen, då vi bestämt att köra gemensam After Work efter avslutad arbetsdag.

Vi höll ställningarna kan man säga....Vi hann med både Blue Moon, Plaza pianobar och Blå, riktigt trevlig kväll, och snart är det dags igen!

Power Play

Har just kollat in aftonblaskans senaste hockeysatsning "Power Play", och säger ... tja.
Kul grej, men jag hoppas att det höjer sig något eller några snäpp, annars är det inte riktigt värt det. Anrell är i och för sig alltid underhållande, ibland för att han faktiskt är kul, och ibland bara för att han är han. Tomas Ros skulle föreställa rosenrasande, men nja. Dels tycker jag att man kan hitta intressantare grejer att reta sig på, och dels tycker jag att han är väldigt mycket bättre på att uttrycka sig skriftligt än verbalt. Har däremot hört ryktas om att han skulle åka på stryk av Lee Goren idag? Hoppas innerligt på att få se det klippet.
Roligast: Hur överpretentiösa är föräldrarna till stackaren som leder programmet? Han heter Messiah Hallberg. Hysteriskt kul.

Kolla på klippet här.

Bra skit

Toklugn söndag, men mycket som snurrar i stackars huvudet. Närmaste planen är i alla fall snabbvisit på Fontana för att säga hej till söta Leela, och sedan tror jag faktiskt på att ta med bra sällskap (läs: en bra bok) och stilla koffeinabstinensen på W. Mestadels för att jag är hjärtligt icke-sugen på nescafé vilket är den formen som huserar i mitt kök.
Ruggigt spännande att gå till jobbet i morgon också, det händer grejer.

The good old days

Trots att man åkte på att jobba lite ikväll (kan ärligt säga att jag inte ansträngt mig mycket mer än nödvändigt), så har dagen varit förvånansvärt trevlig.

Det var egentligen bara det jag ville meddela.

:-)

Igång!

Som ni ser enligt kommentar på nedanstående inlägg, så har Maja & jag ett speciellt förhållande i slutspelstider. (Och Marcus behöver inte vara orolig, det är inte något sådant förhållande!)

Så här brukar det bli:


På allmän begäran....

Då jag uppenbarligen riskerar att bli av med mitt blogg-tillstånd om inte uppdatering sker å det snaraste (according to P), kommer här en mindre update av livet. (Gillar ni förresten mitt nya move? Svengelska a'la Silvstedt?)

Anledningen till uteblivet bloggande är huvudsakligen att jag har ett mycket tillfredsställande liv just nu! När man inte har så mycket att gnälla över, går det längre tid mellan bloggandet, men jag ska försöka bättra mig. För att gå emot mitt vanliga bitchande, så tänkte jag lista lite saker som är bra!

  • Syster Nanna med familj är snart snart Karlstadbor! Mycket efterlängtat.
  • Jobbet är jäkligt kul (fortfarande), och det händer hela tiden nya, spännande grejer!
  • Pianobaren är igång igen, en ständig källa till nöje, och jag diggar mina sköna pianister (och finaste Unni) som titt som tätt förgyller mina helger!
  • Jag har en underbar mamma, som är bra att ha till precis allting. En fika, lån av bil, en god middag med tillhörande rödvin, eller vid sällsynta tillfällen biobesök.
  • Mina vänner mår även de bra med sina liv, och har alla sina speciella kvalitéer som gör att jag gillar dem. Skarpt!
  • Slutspelet har börjat, förhoppningsvis får jag gråta en skvätt i år igen, trots avsaknaden av special-whiskey.

Det var en snabb summering av livet so far, hoppas ni nöjer er så här för tillfället, för nu är det hockeydags...


RSS 2.0