Jorå, se'att....

Jag har minsann inte bloggat på länge, jag vet. Men jag har gjort så mycket annat roligt, så jag har helt enkelt varken haft tid, ork, eller lust!
Däremot läser jag en hel del bloggar, och en som jag gillar massor är MammaKB. Hennes blogg finns länkad här hos mig, och nu har hon dessutom startat inte bara en utan två bloggar till!
En av dem heter Vem Är Kändisen? där hon letar upp gamla bilder på en hel massa olika kändisar, varpå man gissar vem det kan vara. En del är supersvårt, andra lite enklare, och ibland får man ledtrådar. :-) Any ways, så gissade jag häromdagen, och fick vara med och vinna!
Man vinner ett fint omnämnande, länkning till sin sida, samt en sån här!


Sötaste, eller hur?

Knalla in där och gissa ni oxå, det är faktiskt lite beroendeframkallande! ;-)

Loke - Vinterfåglar


Jordens tristaste...

...människa just nu är nog jag. Men mellan humörsvängningar och annat, så har jag helt enkelt inte haft någon energi över. Känner dock att jag sakta börjar ramla tillbaka i spåren, med jobb och hela kitet.
Ska till exempel drista mig till att laga mat idag, som även blir matlådor. Har nog inte lagat något mer avancerat än pasta sedan innan semestern....
Jag har oxå tänkt boka in en dejt med söta Leela i veckan, om hon inte har tröttnat på mig redan och raderat mig ur sitt umgänge! ;-)

Kvällen vigs alltså åt omväxlande matlagning, och omväxlande....


The sweetest thing...

Grattis till sötaste Helena!!30 år och klimakterievarning?

Senaste tre dagarna har jag varit konstig. Are än vanligt alltså. Humörsvängningar som heter duga, och stackars vännerna (älskar) bara biter ihop och säjer snälla saker hela tiden för att inte förvärra situationen!
Svårare då är att bita ihop på jobbet, men det är bara att hålla i sig och låta de "bra timmarna" släta över de lite buttrare. Sen om man lyckas är väl en annan sak, men jag försöker ju i varje fall! (Och var det inte det som var det viktiga? Mamma?)

Nu ska jag buttra ihop mig i sängen, och somna till Lasse W. The next best thing att sova med.


Borta bäst?

Änteligen hemma i K-town igen, ska straxeliga träffa Leela m.fl. Kändes djävulskt trist att lämna Örebro idag dock.. Tänk så det kan bli.

Tur att man kan vara någons image.

Spännande på måndag.

Snaps & Disco, gos på hög nivå.

RSS 2.0