Minisemester

...har jag haft. Ledig i tre dagar på raken! Och har det resulterat i något vettigt? Nej, det vore väl synd att säga, men en ilsket indian-röd ton har spridit sig över min kropp, förhoppningsvis tänker det sjunka till trevligt solbrun inom en snar framtid.
Idag drar jag igång igen, jobbar långpanna resten av veckan. Där fick jag.
Ska försöka samla lite energi i alla fall, verkar som att vi allihop börjar gå lite på autopilot nu, trötta och jävliga som vi är. Bara att bita ihop och komma igen!
Börjar också planera en liten ledighet i slutet av augusti.. Vore inte helt fel för en sönderjobbad Tväråna!

Skräckhotellet!

En god vän till mig och hennes pojkvän har nyligen kommit hem från en sista-minuten resa, och tyvärr drog hon och killen nitlotten vad gäller hotell, de hamnade här.    
Har läst lite kommentarer om artikeln och ospecificerat resande i allmänhet, och kan nog bara säga att jag håller faktiskt med dem som anser att man får vad man betalar för. Har själv rest alla semestrar utom en ospecificerat, och alltid förväntat mig värsta rucklet utan service, kanske bara för att man ska bli glatt överraskad när stället man hamnat på faktiskt är beboeligt? Jag har väl haft en jäkla tur också, då alla hotell jag bott ospecat på varit 3- eller 4stjärniga. Men faktum kvarstår, skulle jag vilja vara säker, så skulle jag aldrig i världen boka ospecificerat.. Av samma anledning som jag aldrig skulle förlita mig på Ryanair om jag behövde hinna i tid till ett viktigt möte, eller Rusta om jag vill ha kvalitetsmöbler.
You get what you pay for, tråkigt nog, och är det för bra för att vara sant så är det oftast inte sant heller..
Tväråna - din cyniker i samhället.

Varning för ras

Det är sjukt vad jag gillar efterfester med gitarrer.. :) R och C fyllde kvällen med Winnerbäck, och jag bara njöt. Skrattade mycket åt H som är här från K-town, man har inte en lugn stund med den mannen i närheten! Narkolepsi måste vara ett litet humorinslag från vår herre alltså... Stackars Jonte bjöd hejdlöst under kvällen, och fick sedan en smärre chock när notan var på ca 3000! Förstår honom i och för sig, men när "bjud-tarmen" sätter in, så är det bara att säga ifrån! (Jajjemän Glenny, även jag börjar komma till insikt!)

Lika fint väder, och lika ledig idag = sol+pool?
Samt pop-quiz ikväll förstås.

Hangcock?

Bästa bilden ever....


Foto och retusch: Daniel DahlgrenMin kära vän Tommy i sitt esse!  ;-)

Niclas Wahlgren på jakt?

Nu inleds veckan med två hela dagar av oförskämt fint väder och ledighet för Tväråna. Shit vad skönt det ska bli..
Jobbet igår kväll var... varmt!! Mycket folk, och mycket spring, men det gick kanon. Det är roligt när gäster berättar hur trevligt de har haft, och hur bra de tycker vi jobbar! Det händer ju oftast annars att man bara hör när folk har haft det dåligt, men igår var det faktiskt en hel del som kom och tackade för en trevlig kväll, sånt ger energi!

Sen spelade Wahlgren, Syd och Ekman. Niclas, Micke och Tommy alltså.. Säga vad man vill, men de sprutar ju bara ur sig gamla hits! Nostalgitripp på hög nivå. Och Micke Syd är ju faktiskt en jävel på trummor..  Kul med andra ord! Kanske inte lika kul att se Niclas Wahlgren's beteende efter spelning.. Han hämtade in 5 eller 6 lagomt fulla tjejer, sådana där med klänningen på trekvart ni vet, och lät dem sen smågnabbas om hans uppmärksamhet.. Jag håller nog med MM som sade: "Om man är i den åldern, med det utseendet, och är singel utan barn, så är det nog något allvarligt fel på en."
Kul kväll anyways, nu hägrar solstolen!

Näsblod, svett och tårar

Sicken jäkla kväll igår.. Timmen mellan 20-21 sålde vi 124 mat... Det är mycket på tre servis! Tur att vi har ett underbart duktigt kök som pallar hårt tryck. Trots några tårar under kvällen så gillar jag ju egentligen när det är mycket, synd bara att man blir så förbaskat trött! :-)
Joddla med Siv spelade igår, och drog ofantligt mycket folk! Själv har man aldrig hört talas om bandet i fråga.. Hör det till allmänbildning tro?

Börjar inte förrän 16 idag, så ska ner och få lite solenergi så man orkar med. Ser fram emot någon ledig dag i början av nästa vecka, ska nog försöka fjäska lite för någon av motorcykelpojkarna så man kan få komma ut och åka lite HD i sommarvädret!

Plätte?!

Rubrikförklaring kommer någon annan gång. Kanske.
Jättemysig dag, käkade på H med massa kollegor som jag tycker om, telefonsamtal från K-town som jag saknar massor, samt avslutning på Robinson där vi kickade ass.
Visste inte att pizzabakande gav sådana röstresurser Andreas? ;-)

Nanna snarklådan nu, jobba 11-23 imorgon igen..    Tjo.

Och lillasyster Nan? Du skulle varit stolt över mig, jag bråkade inte nåt.. Faktiskt.  :-)

Poolsting

Dagen har tillbringats dels på Harrys, och dels hemma vid poolen... Så jäkla skönt! Förhoppningsvis hänger solen kvar även efter helgen, så man kan hinna lapa lite mer.. Mjau!
Pratade med Muffen förut oxå, tycker nog hon borde ta lite ledigt och åka till ön, det vore en finfin flashback till Fredsgatan det!
Nu bär det åter ner till byn, kanske en hof på Harrys? Kanske lite 70-tals progg på Pubben? Vem vet vad framtiden gömmer...

Aggressionerna flödar i takt med skumpan!

Efter mina nätta 13 timmar igår hägrade after-work-hofen.. Där satt vi i sommarkvällen, ca 10 man, och på andra sidan uteserveringen sitter tre-fyra snubbar med den obligatoriska blonda, kiwi-ätande champagne-groupien, samt hennes i sin tur obligatoriska lite fetlagda väninna som mest är till för att stärka blondies ego ännu mer. De har visst slagit på stort med en flaska skumpa..
Från deras håll hörs med jämna mellanrum det så välkända bräkande som kännetecknar överåriga brats..
Vi sippar på våra hof.

Kvällen börjar gå mot sitt slut, och brääääääätsen är på väg därifrån. På vägen förbi vårat bord skriker den sofistikerade mannen: "Woooow! Nu ska vi ha kuuuul!! Roligare än er, era jävla kameler!!!" Mycket moget, tänker vi. Men DK, som har en gudabenådad trut, kommenterar kamel-uttalandet, och sedan var det igång. Jag kan inte för mitt liv komma ihåg, och återge exakt vad som sades, men en sak är säker, och det är att man aldrig ska slänga käft med DK om man inte är beredd på de värsta förolämpningarna, samt de bästa come-backsen, snabbt som ögat! Det urartade då Braten kommenterade pizzabagarens tatueringar. Då fick drygt två meter och 120 kilo Andreas nog.
Efter lite tumult, och Bratens kloka vän som dragit iväg honom, var kvällens äventyr över.

Kan inte låta bli att undra om det kan ha varit samma kille som köpte champagne i Säffle?


Nu ska jag ut i solen, och njuta av lite ledig tid! (Läs monsterfika och kedjeröka.)

Säg inte nej, säg kanske kanske kanske....

Säg åtminstone inte nej när du erbjuds timmar. Det innebar att Tvärånas ganska normala 39-timmarsvecka hux flux förvandlades till en något obekvämare 56-timmarsvecka. Igen. Jag klagar inte, det är ju jag som säger ja, men vill bara få lite tycka-synd-om-mig-själv känsla.. :)
Förhoppningsvis resulterar det i en hyfsad lön senare, difinitivt mer än vad man är van vid i K-town i alla fall!

Nu hägrar kaffe nere på Pause innan arbetsdagen börjar.

Blöt katt.

Igår regnade det. Mycket! Ett riktigt sånt där vrida-på-duschen-regn, och mitt i det cyklade jag hem. Allt är fortfarande blött, blött, blött.....
Partyveckan är över, och nu är Tväråna ledig inte i en utan i två hela dagar! Ska börja med att tvätta idag..

Mackan och Magnus från K-town kom hit igår, så givetvis blev det festande när jag slutat. Vi tog några öl till tonerna av Carina Jaarneks på Harrys, sen knatade vi till Strand, precis i tid för att se BWO packa ihop. Ingen större skada skedd, vi var icke där för musiken. Mitt mission för kvällen var att hitta ragg till Fredrik, och eventuellt hade det fungerat om han bara kunnat stå still i mer än 4 sekunder.. Skojsigt anyways, och det blir nog favorit i repris idag kan jag tänka.

Muffens Harrys sålde en 3-litare igår. Då tänker jag sälja en 6-litare här. Problemet är bara till vem, alla åker ju för bövelen hem nu! :)

Dansband på gång, joråseatt.....

Det är mycket Winnerbäck i luften nu, överallt känns det som, men inte stör det det minsta, han är ju underbar.

En riktigt trött Tväråna gick gick till jobbet igår. Var nere på byn vid 2 tiden, men så kom det en ölandsmonsun varpå jag inte ville cykla hem, utan tänkte "Jag går direkt till jobbet istället". Kom dit, fick en kaffe, satte mig i en fåtölj och - somnade. Klockrent. Sov kanske 40 minuter - en timme, vaknar av Peder som påminner mig om att jag ska börja jobba snart! Narkolepsin är tydligen inte helt över...

Sibel på scenen igår, inte mycket att hurra för enligt mig, men de få som var där verkade väl ha skoj. Förutom de fyra killarna längst fram som klappade händer och skanderade "Hata Sibel! Hata Sibel!". Är nog inte så lätt att sjunga ljuva toner då inte.

Ser fram emot söndag, ledig! Tyvärr vet jag inte än hur jag jobbar nästa vecka, då herr F. inte lyckats få tid över för att lägga schema ännu... Nu förstår Ni att vi har en del o göra! :)

Eventuellt en sväng t Strand efter jobbet för o kolla BWO? Vi får se, vi får se..

2 dagar och 1 timme sedan...

...jag sist skrev ett inlägg! Hoppsan...  Har varit mycke annat i vägen, Rosenström som spelat onsdag o torsdag.. Undrar egentligen hur många skivor man måste sälja för att bli medlem i "jag är en häftig svensk bond-pop-stjärna som ska ha top notch behandling"-klubben? Rosenström grundade den tror jag. Kul var det i alla fall, och mycket folk hade vi.

Igår såg jag ett brat-gäng. (Yep, de var där för att se Rosenström...) En av killarna hade en svart-och-vit randig tröja på sig. Och runt axlarna hade han knutit ännu en svart-och-vit randig tröja. Fint.

Börjar inte jobba förrän 16.00 idag, varmt väder betyder ner till torget och monsterfika. Hoppas innerligt att de har plockat ner de hemska, hemska tomtarna!

Ikväll är det Sibel på H. Exalterad? Inte mycket..

Noice var sköna att se, hade glömt deras låtar, men fick en ordentlig flashback.


Akut Syster-längtan dessa dagar!!

Ninjamannen och Minttu-kväll

5 dagar av 10-12 timmars jobb är till ända, det var några lååånga dagar må jag säga.. Men kul har vi faktiskt! Sista långdagen skulle givetvis avslutas med grekiska mängder vin, samt av någon outgrundlig anledning en flaska Minttu Black klockan halv tre på natten. Rekommenderas icke! Cykelturen hem den natten involverade vingel, samt ett möte med en buske som vänligt nog tog emot Tväråna när vinglet tog överhanden. De som känner Tväråna vet också vad som ofta händer när hon fått lite för mycket alkohol.. Trodde lixom inte man riktigt kunde gå i sömnen på 16 kvadratmeter, men det funkar visst!
Vaknade på tisdagen, och pallrade mig ner till stan för kaffe på fiket. När jag rullar fram mot torget är jag övertygad om att jag hallucinerar. Mitt på torget står konstigt nog min största skräck, ihop med spindlar och clowner (inte nödvändigtvis tillsammans, de är läskiga var för sig oxå) nämligen Parlino-tomtar! Och inte de små, trädgårdstomtevarianterna, utan 2 stycken 10 meter höga tomtar!! Skrik och panik! När jag hämtat mig från chocken köpte jag i alla fall mitt kaffe, och läste min kvällstidning. Där står det om ninjamannen, som satt skräck i Borgholmsborna med sin "kamp"hund och sitt samurajsvärd. Till min stora förvåning (och lite makaber förtjusning) får jag veta att han varit på Harrys och snurrat också! Tydligen medans jag stod i Bowlingbaren, eftersom jag inte upptäckte denne underliga figur, men kanske lika bra det, annars hade jag antagligen gått fram och börjat knäppa kort på honom, och bävrarna vet om det hade varit uppskattat...

Popquiz på Harrys igår, vi vann. Med 7 poäng av 38 möjliga. Hoppla Kerstin. Tror Esping får börja se över sina långsökta frågor!

Kommer ni ihåg Malin? Igår tillbringade jag, Robin, Jonas, Jimi o Danne en halvtimme med att försöka förklara för henne att det inte är elektricitet som satelliter sänder ut. Hon var övertygad om att det är från dem vi får ström för att kunna se på Tv. Mycket underhållande.

Manad

Jag har blivit utmanad av Glenny.

1. Beskriv reglerna
2. Svara på alla frågorna
3. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar.
4. Be dem läsa din blogg.
5. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Nyktra till sen igår, för att kunna ta vara på min lediga dag.
2. Dra ner till byn, monsterfika.
3. Se någon av de filmer jag har, måste ha en lat-dag.
4. Dra förbi lokala ICA o handla, kylen ekar.
5. Komma ihåg popquizen ikväll.

 Vad gjorde du för 10 år sedan? Ska man komma ihåg sådant?! Jag var 19 år, hade väl nyss börjat jobba på Selma i Sunne tror jag.. Sedan rullade det bara på, och kvar i krogbranschen blev man.

Vilka platser har du bott på?
1. Lerum, utanför Göteborg, fram till 7-8 års ålder.
2. Tväråna, Rännberg. Ligger drygt 3 mil nordväst om Torsby - Värmland.
3. Torsby, där man gick i skola och blev halv-vuxen.
4. Ballynahinch, NordIrland. Ett halvår då jag jobbade med hästar på NordIrland.
5. Karlstad, där jag till slut skulle rota mig.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Göra mig av med skulder, såsom dumma studielån och dylikt.
2. Göra detsamma för min familj.
3. Ta med mina tjejer till Mauritius någon månad för rekreation.
4. Köpa bil, båt, lägenhet och sånt där annat man skulle kunna tänkas vilja ha.
5. Gå till Arena och köpa en massa champagne som man sedan bara sprutar runt.. (OBS! Ironivarning utfärdas för den sista punkten!!)

Så är det ju meningen att man ska fortsätta, och utmana sina vänner och så vidare, men eftersom jag kategoriskt är emot all form av kedjebrev och liknande, så vägrar jag härmed.

Men om folk tycker det är roligt, så kan de ju använda det ändå? :)


Vandraren har ingenstans att gå....

Nordman ikväll då! Men först kanske en liten summering av gårdagen....
Dagen - lugnt! Folk drabbades av plötslig och akut sollängtan, och höll sig antagligen på stranden. Sedan kom skurarna.... Gäster flyttar i panik från sina bord för att hamna under tak eller parasoll. "Vi bryr oss väl inte om att berätta för servisen var vi är? Neej, de hittar oss alltid". Japp, det gör jag, men då kan det hända att jag sprungit fram och tillbaka och letat frenetiskt ett tag, vilket också kan innebära att din mat inte är lika varm som den skulle ha varit om jag visste från början var Ni var..... Sedan klarnar det upp. Resultat? 7 bord som kastat sig ned på uteserveringen, och irriterat vinkar att man borde komma dit och torka av deras bord. JU!
Så småningom drar det ihop sig mot kvällen, och bokningar börjar trilla in. Fullbokat inne i princip, och då gör de entré...
De underbara och sällskapliga människor som är så glada och sociala, att de inte klarar av att äta middag i sällskap om mindre än 10. Och definitivt inte vill ha någon förståelse för att köket skickar ut 300 mat på 3 timmar, och att det då uppstår en viss väntetid.

För att inte rabbla massa incidenter, utan göra historian kort: en kaosdag, men en hyfsat okej sådan.

Ledig på tisdag, undrar om man kommer kunna göra nåt annat än sova? Jag vägrar ha en narkolepsidag till..Cocaine will blow your brains out.....

Dr. Alban alltså. Kan man annat än le? En överårig tandläkare som envist klamrar sig kvar i artistgebitet, utan den allra minsta självdistans! Det mina vänner, är humor.

Jobbade till 22, hängde kvar på H och kollade när bandet lirade, Peder & Malins dotter var med bandet och körade åt dem, kanonduktig!
Nu är det snart dags igen, fast ikväll är det förstås..... *trumvirvel* Dansband!! :) Kan säga så mycket som att det blir inget Strand för mig de här dagarna, är trött nog ändå..

*Biter ihop och kommer igen*

Again.

Lite morgonkul här

Hell-g

Idag börjar partyveckan! Dr. Alban står på programmet ikväll, och säga vad man vill, men jag tycker det ska bli skitskoj! Det är ju kult..  :)

Fint väder igår = mycket folk på stranden = mindre folk som äter middag hos oss.. Eller så har de varit på Strand och tittat på modellwannabees som därborta är vanligare än (och otrevligare än) silverfiskar, och sedan bestämt sig för att gå hem och ta en kiwi istället... Vad vet jag? Desto mer "mat-vänligt" väder idag, så det är väl bara att bita ihop.

Från igår o fyra dagar framåt har jag just nu 53 schemalagda timmar. Sorry om bloggandet blir lidande.  

We're on!

Kan inte säga annat än att nu är det mer och mer igång. Turister, barnfamiljer och diverse byfånar samlas på Harrys i Borgholm. Man kan även studera en och annan tofsmes (även kallad Telenor-klänning), och tittar man riktigt noga kunde man skåda Siewert Öholm, samt en och annan karlstadbo i vimlet.

Inte mycket till kändisspaning när man jämför med Bananens spaningar på BlueMoonBar, men man tager vad man haver sa Kajsa Kavat, så då är välan inte en Tväråna sämre!

Jobbing-time straxteliga, börjar kännas i kropp och knopp!

Vad är Skalman?

Tröööttttt!

God idé att förlägga ett personalmöte klockan 09.00 på morgonen, när man har sveriges tröttaste personalstyrka?! Undrar hur min sadistiska ledning tänkte.. Är det ett personlighetstest tro? Eller en kollektiv bestraffning? Den som (över)lever får se.
Sen får det väl bli en liten fika i mellanspelet mellan möte och jobb som börjar 13.00. Har en känsla av att det kommer behövas oändliga mängder kaffe idag.

Saknar...Hittade denna bild på Leelas blogg, inte utan att man saknar Tjejerna!!

Saknar dessutom Mamma lite.. Underligt när man är nästan 30, men har lixom vant mig vid att vi fikar nån gång i veckan.. Tur att telefon finns, och att man aldrig blir för gammal för att be mamma om saker man inte har råd med själv..  :-)

Tack för jättefin jacka!

Quizzing time!!!

Pop-quiz ikväll på Harrys! Har saknat Espings krångligt formulerade frågor.   ;-)
Ser fram emot det, och gissar att vi kommer regera stenhårt!

Crazy Monday indeed

Eftersom jag hade min snarkaredag igår, orkade jag inte pallra mig ner till H för att kolla in "Crazy Mondays" som vi kör på  måndagar.. Har även nu sovit ca 10 timmar, och vet inte vad problemet är! Ska ut o gå en sväng sen och se om jag blir piggare.
På H är allt ganska lugnt nu, men snart drar artistveckan igång, och jag förväntar mig mycket folk, o massa jobb. Skojsigt!!

För den som vill spana in vad vi ska syssla med framöver så är det bara att kolla här.Katt åt stege - blev hög

Söt elefant på tur!Den här elefanten är ute på bloggresa, och ville se hur en värmlänning har det på Öland. Hur det gick kan ni sedan läsa om hos bloggoraklet.

Narkolepsi?

Tror jag har fått en släng av narkolepsi. Jag har i alla fall sovit mesta delen av dagen, ungefär så här såg det ut:

  • 11.00 - Vaknade, kollade mail, softade.
  • 11.45 - Somnade.
  • 13.00 - Syster ringde
  • 14.00 - Mamma ringde.
  • 14.30 - Cyklade o handlade.
  • 15.00 - Somnade.
  • 17.15 - Vaknade. Ont i nacken av soffan. Kvavt som i en husvagn i stugan!
  • 18.00 - Somnade på sängen.
  • 21.00 - Vaknade, kollade på film.
  • 00.00 - Är lite trött, ska sova nu.

Känns lite udda, men antagligen behövde jag lite extra sömn..Katt åt hink - spann.

Tennis och skrikande barn

Söndag igår.
Jobba 11-22, tänker "Hmm, skön dag, kanske servera lite gäster mellan 12 o 2, sen kommer det vara så lugnt så man kan strutta runt och pilla sig i naveln lite.." Pyttsan!
Det kom ta mig busen folk hela tiden, regn gjorde att alla barnfamiljer kollektivt beslutade att gästa oss... Wimbledonfinal gjorde att alla andra oxå beslutade sig för det. Det vimlade av små Nadal-kopior, komplett med pannband och allt!
Stackars Jonas har bara stått i baren innan, det här var hans första servispass, så vi var nog lite lätt förvirrade i början, men shit vad vi sålde i alla fall!

Sen var det den obligatoriska after-work ölen, som utvidgades till att efter en kort mellanlandning i P-huset (huset mitt emot H där Jonas, DK och Robin bor, och där det alltid är fest..) snurra iväg till Strand. Söndagar med 50% i baren kan göra lustiga saker med en Tväråna, att hoppa upp och dansa på en högtalare hör annars inte till vanligheterna, sådana aktiviteter lämnas med glädje till Glenny! Men igår var visst undantaget som bekräftar regeln.

Några lediga dagar väntar, det enda jag bestämt att jag vill göra är att hinna se "No country for old men". I övrigt inga planer.
Jag önskar dock att jag visste hur man lägger in videos i bloggen, så hade ni fått se vad de sysslar med i köket när det är lite att göra, oj oj oj!Katt åt fiol - blev sträng

Pirater!

Kul kväll igår, igen! :)
Piraterna från Captain Morgan intog Harrys, och det gjorde Dogge oxå. Tidigare på kvällen höll Malin M i karaoken i utebaren, blev faktiskt lite drag tillslut! Såg världens sötaste lilla kille, 3-årige William, dansa rumpan av sig, och sjunga både Pippi Långstrump och Ooa hela natten. Fick tyvärr inga bra bilder på honom bara...

Bidrar därför istället med bilder på låtsas-pirater, tillika kollegor!


Peder - restaurangchefen vars order jag följer slaviskt.


Jimi - försöker se skrämmande eller slemmig ut. Vet inte vilket faktiskt.
Katt åt flaggstång - blev firad

Dogge!

Cykeln på köpet.... Japp, han kommer o lirar ikväll. Han heter Douglas Léon, född i Juli 1975, är bror till Daphne Léon, har en hund som heter Rizzla, en dotter som heter Bianca, och en föredetta fru som avled i cancer.

Nu vet ni mer än vad jag visste om Dogge fram till igår!

Brådis nu Rådis!!
Börjar jobba snart....Katt åt buske - blev bladig

Läskigt mycket sommar nu...

Hela förmiddagen har gått åt till att ligga i min lilla solstol, toknjuta av solen, läsa ut en bok och komma halvvägs på en ny, samt varva det hela med ett dopp då och då.
Alla som känner mig (eller har varit på semester med mig någon gång!) vet att detta är den ultimata sommardagen för Tväråna. Blir man för less på det så tar man bara en monster-fika-dag emellanåt för att bryta trenden.

Shit vad bra man har det ibland! :)Katt åt hund - fick skäll

Badkruka?!

Maja ringde nyss.. Hon tänkte tvinga med mig till stranden, för hon var bara tvungen att bada innan hon började jobba kl. 3. Tväråna ville inte till stranden. Hon ville ligga på gården och läsa, och eventuellt hoppa i lill-poolen i stället!

Måste ner till stan sen. "Gå?! " tänker ni då, "Hon har ju en fungerande cykel nu!". Jajjemän, men den har fått sova ensammen nere på byn inatt, för Tväråna fick skjuts hem igår..
Fast bara bra att komma ner på stan i någorlunda tid, måste ju faktiskt få min koffeindos snart. (Vattenkokaren står ju på jobbet, har inte fått tummen ur att ta upp den än...)


Katt åt turk - Fez

Nike!Katt åt glödlampa - lös i magen

Snurren dog och återuppstod!


Fina Snurren! Det rosa låset är inte mitt, men det svarta är det!

Jag hann cykla en gång ner till H, parkera Snurren utanför, gå in och byta om. När jag kommer ut tillbaka meddelar Chiefen att framdäcket smällt ute på parkeringen, och bl.a. skrämt en turist-barnfamilj från vettet (de trodde väl Al-Quaida huserade i Borgholm numera...).

Dock plockades Snurren raskt med hem igen, och lagades på mindre än ett dygn av vänliga Chiefen, så nu är jag rullande igen, hurra!!


Katt åt smutsig linjal - blev dyngrak

Jag ska in och hångla, ska du med?

Malin är en kollega till mig. Malin är jäkla rolig! Både för att hon är rolig att hänga med, men oxå för att hon säger så styggt roliga saker!

En gång satt vi på uteserveringen, jag reser mig och säger: "Jag ska gå in och handla, ska du med?" Varpå hon hör rubriken, och bara frågar: "Ska vi verkligen gå in och hångla?" Ridå!

Igår satt jag och Maja på Pubben och väntade på Malin, då ringer Majas mobil.
- Hej, vad vill du?
....
- Vadå, vem skulle det vara?
.....
- Ska jag bara gå runt o kolla alltså?
....
Maja reser sig upp medans hon fortfarande pratar i mobilen, och går en lov runt både ute- o inneserveringen.
- Nej, jag såg ingen.
....
- Mmmm.
.....
- Hej då!

Jag frågade vad det rörde sig om..
"Nej, det var Malin som ringde. Jag var tvungen att gå runt och kolla så att det inte fanns någon som hade en röd adidaströja på sig, för i så fall hade hon inte kunnat komma."

Ridå 2!

Apropå släktskapen på H. så kan jag meddela att Malin ovan är syster till Danne i köket, som är tillsammans med Jessica i servisen, som är syster till Ullis som är hovmästare som är tillsammans med Arvid som är köksmästare som jobbar med Helena som är tillsammans med Fredrik som är ass. Restaurangchef som är bror till Dea som är barchef som är bror till Stoffe som oxå jobbar i köket.

Det går att fortsätta lite till, men jag väljer att sluta här.. Nu vet ni vem Malin är i alla fall!

RSS 2.0