Free like a flying beaver

Har haft en alldeles väldigt ledig helg, och det har varit jätteskönt! Tyvärr har väl känslan förtagits lite av akutförkylningen, men det verkar (peppar, peppar) som att den sjunker undan, och erkänner sig besegrad!

Gårdagen bjöd på lite vin på Plaza, varpå syster och Patrik kom och förskönade omgivningen, och vi hann med ett vinglas till både på Tables och Blå. Mysigt, och längtar efter att ha dem i närheten lite mer frekvent. Efter det blev det animerad filmkväll, med Wallace och Gromit, samt några underliga standup-komiker. De blev bara roligare och roligare ju senare det blev, undrar om det berodde på de rom & cola som jag drack?

Idag blev jag uttvingad för att "gå på stan" med syster, P, samt mamma. Det visade sig att det egentligen var syster som ville gå på stan, men hon tyckte inte det var roligt eftersom inte vi skulle shoppa nåt, så det slutade med en regelrätt fika på waynes. Nu har jag precis kommit hem, efter att ha blivit bjuden på mat hemma hos modern, och känner att sängen lockar med sina nytvättade lakan.. Imorgon är det omstart på jobbet, och vi ska gå igenom hur 2009 ska se ut, lite
spännande! Sov gott.
Just Another Myspace Graphic



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0