...bli aldrig som jag när du blir stor!

Aldeles straxans kliver lillebror in hemma hos Tväråna, yeajj!! Och lilla ystern är i la stada, hos mor för tillfället, jeezez vad jag gillar när mina syskonisar är här!

*Tväråna is a happy fish*

Ta det allt annat än pianoDe här två lär vara mina absoluta drömgäster vid pianobaren.

Arg!!
Himla jäklarns läkarfanskap.


Vad jag egentligen vill ha sagt är att jag är lite lessen och besviken. Inte ett dugg sugen på att någon ska karva någonstans i min kropp.. Ja, jag vet att det är ett litet rutiningrepp, och massor av människor måste göra det årligen och så vidare, men det skiter jag högaktningsfullt i. Nu är det ju mig det gäller, och jag gillart inte en smula.

Typiskt Tväråna
Bonuspoäng till den som vet vem som spelar polisen som burar in Shane MacGowan i början av videon... Utan att googla!!

Lokala skurar av trötthet

Jag fullkomligt dryper av trötthet idag, därav rubriken.. Kvällen består nu av tacos, Friends, Marian Keyes och sängen. I nämnd ordning. Dagens bragd: Tväråna har änteligen inhandlat s.k. elementnycklar, varpå numera 4 av 4 element är varma och tysta, till skillnad från tidigare ett... Temperaturen har således höjts avsevärt, och jag kan numera spatsera runt utan att vara insvept i en filt och bära dubbla raggsockor. Framsteg!!
Nu när ett och ett halvt av kvällens fyra delmål är avklarade, ägnas återstående tid av aftonen till att helhjärtat fullfölja.

Skandalfritt

Inga skandaler, bara en himla kul kväll! 4-timmarsmiddag på pråmen, med alla tänkbara tillbehör, sedan vidare till Blå där kollegan höll hov med sina vänner. Efter det drog vi i samlad trupp till BMB där vi umgicks, dansade lite, och jag fick en close-up-magic föreställning lite spontant! Shit vilken säker kille, jag skrattade så jag fick ont i magen..
Träffade faktiskt B.D. på Blå, det var ju ett bra tag sedan man såg honom, vilket till stor del beror på att han skaffat flickvän. Detta hindrade dock inte att han, efter ett par innanför västen, tyckte att det var en ypperlig idé att försöka kyssa mig inne på Månen! Usch och fy, sade Tväråna och lämnade den patetiska lilla mannen med sin skam. Stackars flickvän säger jag bara!
Well well, nu ska jag strax köra bort bilen till mamma, det är bara det att det är så kallt ute att jag drar mig.... *Brrrrrrr*

Rast-paus

Är hemma på mellanlandning efter shopping på Bergvik med Chiefen C, svennigt värre! :) Några riktigt trevliga inköp senare, och många pengar fattigare, är jag nu hemma en stund, för att vila och sedan göra mig i ordning för girls night out! Ska bli så himla trevligt ikväll, vi är taggade till tänderna!
Återkommer om eventuella skandaler imorgon.

Holidays are coming....

En liten smula sjukt att det är det här som ger mig riktig julkänsla.....
Men mysig är den!All publicitet= bra publicitet?Tänk så underbart fel det kan bli....

30-krisen?

En blogg-vän till mig påpekade i samband med mitt förra inlägg att det inte är lätt att passera 30.. Jag hoppas då innerligt att det inte är så att man måste gå igenom någon slags magrensning inför sitt "Gammel-liv"? Fler som har gått över den magiska gränsen, är det en konspiration??

Sjuuuk!!

Mår riktigt tjyvens för att använda ett gammalt uttryck. Det har nu krampat i magen konstant i över ett dygn, och till följd av att magen uppför sig som den gör är jag alltså grymt uttorkad, med läskig huvudvärk som påföljd..
Ingen bra tid att ligga hemma och må dåligt heller, när vårt senaste projekt har deadline på fredag, och jag dessutom började veckan så bra! Nu ska jag lägga mig och sova igen, och hoppas att natten istället för upprepade toabesök ska innebära välbehövlig vila, samt ett mirakeluppvaknande där jag är pigg och kry!

30 and counting

Hipp hipp!
Dagen har börjat alldeles utmärkt, har sålt nästan hälften av veckobudgeten redan idag! Hmm, undrar om Uppsalaföretagen har fått nys om att det är bemärkelsedag? :)
Var hemma hos Mor igår, fick lite svampmacka och vin, och dessutom present från systrarna: ett par superfina örhängen! Bild kommer, men min mobilkamera och min dator är inte överens för tillfället, så det kanske dröjer lite.

Nu ska jag fortsätta jobba, lika bra att rida på vågen.

Easy like a sunday morning

Bävrarns vad trött jag är efter igår.. 11 nätta timmar på Plaza, totalt underbemannade. Jag o Christian var i Franklin, som var fullbokat. Vid 7-snåret när alla kom innebar det att vi sprang på golvet som tokiga, samtidigt som det står konstant ca 15 pers i baren som är förbannade för att vi inte står där så att de får beställa! Kan bara säga att jag förstår dem ju, men lite jobbigt när det inte är vårt fel att de får vänta.. Det var faktiskt ganska kul till slut dock, och hyfsad dricks ändå.
Ruggigt trist är det att jag fått parkeringsböter, kan bara skylla på min egen klantighet, men det innebär ju att en stor del av dricksen från igår försvinner omgående. Nå, vad är en bal på slottet. Idag skall inhandlas ingredienser till den obligatoriska mammas kladdkaka, som de lyckliga kollegorna ska få smaka på imorgon!

Chills!

Lyssna på Morgan Liljestams (pianisten på plaza) dotter! Riktiga chills. 18 år gammal, och höjningen strax efter 2.40 går inte av för hackor..

Madeleine Liljestam!Rekord (Inte opel)

Igår var supertrevligt! Gick med Ida o Christine till la pianobar, där vi smuttade på en irish coffee till stängning. Sedan hängde Morgan pianist med till Pitchers för en öl, och vidare till Arena Bar för en till. Mycket lugn och trevlig kväll med andra ord!
Idag är det plazajobb som gäller, och jag ber till... ja, kanske inte gud, men åtminstone någon högre makt att den evinnerligt jobbiga norrmannen som terroriserat oss i två dar inte ska bo kvar på hotellet! Men Murphy och allt det där, så det lär väl inte hända. Däremot får gärna killen som ser ut som Idas katt Zigge gärna vara kvar, han är rolig! (f.y.i. Zigge har alltid en totalt urblåst, tom, oskyldig uppsyn, som får honom att se snudd på efterbliven ut. Fast på det gulliga sättet.)
Jag har lovat chiefen att vi ska ha rekordförsäljning idag, och jag lade upp en plan för det tillsammans med Morgan igår, han spelar ju idag med.. Vi får la se huruvida det håller! Nu tänkte jag i alla fall studsa in i duschen, och sedan dra en timme eller så med kaffe på stan. Trots att det uppenbarligen ses som konstigt, osocialt och i vissa fall även sociopatiskt att "fika" själv. Nu är det bara så, att jag faktiskt gillar att sitta själv, läsa en bok, och dricka mitt kaffe. Så det så.

Stjärna alltså...

Åh, vad jag är bra när jag är full. Och rik. Och charmig

Vågar nog sätta en bra slant på att ingen annan håller med mig.

Nu ska jag gå och ta ett glas vin med Ida o Christine.
Wish me luck.

Snabbinlägg

Bra dag.

Hockey på Pitchers snart.

Heja på Morgan på pianobaren.

Ha en bra kväll.

Skrik och panik!

Försov mig faktiskt en smula i morse, trodde att jag snoozade, fast jag hade stängt av alarmet.. Vaknade igen kl. 07.10, och blev superstressad! Kom i alla fall iväg i tid för att hämta upp Johanna som brukar åka med mig till jobbet de dagar jag har bil. Nästan framme hos henne ringer Kristofer. "Hej, har du glömt oss?" Shit! Jag hade ju lovat att hämta honom och Henric också!

Men men, slutet gott, allting gott. Nu är vi  i alla fall på jobbet alla fyra, och vi kom hit med tre minuter tillgodo! Mer behöver man inte för att sätta på kaffe...

Mitt i vecka....

Dags för en ny dag på jobbet, och nytt projekt i dag! Den här gången ska vi jobba på samma projekt alla 5, det blir lite spännande. Kommer antagligen bli lite mer competition av, så det blir skoj.
Vill ni se vad jag jobbar med så gå in på OfficeStyles hemsida.
Idag har jag faktiskt ingen matlåda heller, så det blir att köpa lunch nånstans.. Ska bara tänka ut vart....

Skräck-kväll!

P.g.a. begynnande hög ålder, i kombination med extremt mörker och kyla utomhus, ska jag nu i ren protest dyka ned i sängen, se på Saw V tills jag är för trött eller skraj för att fortsätta kolla, och därpå somna sött och snarka ocharmigt.

(P.S. Mycket julmust = många bubblor.)

Bättre dag

Idag är en mycket bättre dag än igår, det hjälpte att få vara lite lessen igår.. Nu är jag på jobbet igen, och har precis käkat min matlåda. Väldans duktig har jag blivit på att plocka med mig sådana, kan bero på att jag är en ytterst fattig människa just nu i och för sig... ;)

Nu ska jag återgå till jobbandet, ska bli rätt skönt att avsluta projektet idag, och börja på nytt imorgon! Känns lite segt nu mot slutet.

Hemska, jobbiga dagar.

Idag har inte varit någon rolig dag. Jag fick ett hemskt jobbigt besked på förmiddagen, och jag känner så mycket för J och hans familj just nu. Nog kan det hända att man blir lite extra känslig, bara för att det är någons pappa som gått bort, och jag vet hur inåt helvete jobbigt det är, men sen är det också det att det är ju han. En så underbart snäll människa, och det gör mig ont.
Jag hoppas, och tror, att J och hans familj kommer klara sig igenom det här så bra man nu kan i en sån situation, och jag kan inget annat göra än att finnas till hands om det behövs. Det får mig i alla fall att tänka, känna och minnas, och därför är det ingen bra dag idag.

Humörhöjare


Utmaning

- Länka till personen du blev utmanad av.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa .
- Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn.
- Låt dem få veta att de blivit utmanade och lämna en kommentar i deras blogg.

* Om jag ser på TV eller lyssnar på musik, så måste volymsiffran alltid vara ett jämnt nummer. Annars gör det lite ont.

* Jag går och pratar i sömnen.

* Jag är superskicklig på att fickparkera.

* Jag får kväljningar varje gång jag borstar tänderna. Inga undantag.

* Jag har en "freak-tå". "Lång-tån" på höger fot är inte som vanliga tår. Riktigt freaky faktiskt.

* Jag är fruktansvärt dålig på att komma ihåg människors namn, och varifrån jag känner dem. Försöker ofta bluffa, men är också väldigt ofta tvungen att fråga. Hemskt pinsamt.

* Jag har en gång blivit jagad av galna kor (innan galna-ko-sjukan ens upptäckts) när jag skulle gå från Sunne till Södra Viken (ca 1 mil) mitt i natten.


Jag utmanar Jenny, Anna, Patrik, Leela, Michaela, Malin, & Malin.

fredag-lördag

Som sagt, väldans trevligt hos Ida, massa vin, tjat, och gos med konstiga långhåriga saker som Ida tydligen kallar för katter. De är då inte det minsta lika mina missar. De är två fisförnäma varelser som struttar omkring i hennes lägenhet, och jag är säker på att de anser att Ida är deras husdjur, och inte tvärtom.
Sedan drog vi till Ankan en sväng, och det var väl.... som vanligt.

Lördagen inleddes med soffliggande och nötätande. Klockan åtta zappade jag av en händelse runt, och landade på "Dansbandskampen". Har aldrig sett det, men givetvis hört diskussionerna om programmet på radio och tv. döm om min förvåning när jag råkat dundra in på just det programmet som Sandins var med i, alltså det dansband som jag och Ida var på groupieefterfest hos i deras buss ihop med Giles för nån månad sen! Hann dock aldrig se det eftersom jag skulle jobba på Tables igår. Det var ingen hit förresten, dåligt med folk = dåligt med spel. Skönt dock att sluta klockan 1, dra hem och sova, samt vakna utvilad och icke bakis på en söndag. Me like det konceptet.

Såg att jag blivit utmanad av Lollo, ska strax ta tag i det också.

Vin, kvinnor och sång!

På lånad dator hos Ida kommer härmed nästa onödiga blogginlägg:
En ovanligt trevlig fredag, en Tväråna tackar ju aldrig nej när hon blir bjuden på rödtjut! Dessutom var det riktigt kul på jobbet idag, jäklars vilket drag det var i vårat rum! Vi sålde, skrek, tjoade och sjöng lite grann. :) Förhoppningsvis fortsätter kvällen i samma anda!
//Tväråna


Gästbloggare, Ida da babe!

trevligt att LOTTA E HÄR Å VI SKA HA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUL : )

För Patrik...

Är oftast så jäkla trött om kvällarna, så nå onödiga blogginlägg blir det inte tal om. För det mesta. På förekommen anledning gör jag nu ett ändå. Men jag tänker inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering, då ödmjukhet visst är ett tecken på dålig självkänsla.
Igår hade jag sprängont i huvudet, fick ställa in middagen hos M som jag sett fram emot, och gick istället och lade mig klockan 21. Häftigt liv, inte sant?
Idag är det första P-mötet efter sommaren med mina croupierer, det var ett tag sedan man såg allihop så det ska bli kul att få dem samlade! Givetvis har jag listigt nog förlagt detta möte till Plazas pianobar... Planer för födelsedagen flyger fram och tillbaka, och det blir aldrig någon ordning, det senaste är att det inte blir nån storfest. Ev. middag någonstans, till bra pris, som man får anmäla sig till i förväg (en gammal krogslyna som jag tror inte på "boka för ca 15, vi vet inte än hur många som kommer"), och sedan kan de som vill fortsätta till Pianobaren (mest för mig o Njepern tror jag), BMB (kanske mest lägligt för Michaela som ska spana valpar), Ankan (Maja missar aldrig Duck Duck en utekväll), eller eventuellt Arena för den som så önskar (där hamnar ju alltid Glenny och lillasystern hur man än planerat kvällen).
Kort sagt, man gör lite som man vill.
Frågor på detta?

Ny dag...

...ny matlåda. Idag har det blivit schnitzel med champinjonsås och gröna ärtor, yummy!

Idag har jag suttit och klurat på uttrycket: "...att ha en andedräkt som Lazarus på sjunde dagen". Var det något speciellt illaluktande just på den sjunde dagen? Hade han kanske tagit sig en makrillmacka till frukost? Oj oj, alla dessa gåtor att lösa....

Trött som en bäver också, men har varit duktig och gått till Tables för att hämta upp pengar samt bankat dessa idag, skönt att vara av med det!
Trist är också att alla mina vänner väljer att sluta på Plaza. En epok går i graven! Men men, jag tror att de bägge två egentligen mår bättre av att inte jobba där, av olika anledningar. Själv börjar jag bli lite sugen igen på att göra ett inhopp... Hmmm. Får kanske plinga chiefen och se om man kan lura till sig ett pianobars-pass nån gång framöver?

Nu ska jag festa till det med en pingvinstång, tjoho!

(Inte en herre i frack då alltså, utan en sån där med mint och lakrits..)

Softy söndag

Min söndag i korthet:
En kortis-sväng på stan, kaffe i moderns sällskap, följt av tråk-inköp på den lokala matbutiken.


En bra sak som kom ut av det var i alla fall en ny matlåda för morgondagen, *duktig*. Då kan man väl kosta på sig att spendera resten av söndagen i horisontellt läge på behändigt avstånd från soffbordet? Tror till och med att jag ska festa till det med en kopp te...

Happy halloween


RSS 2.0