Förvirrande men trevligt

Helgen har varit bra, tackar som frågar.
En helt  ledig lördag var det länge sedan man var bortskämd med, och den fyllde sin funktion väl. God mat, gott vin, och MC-mannen som sällskap. Promenad upp till slottsruinen för att se Takida, mysigt värre, och sedan tillbaks till Harrys för allmänt surr och barhäng.
Söndag nu, och en hel del tristare, men jag överlever det också. När motorcykeln åkte började det söpregna. Teatraliskt så det skriker.
Börjar dock längta efter K-town, systrar med tillhörande avynglingar etc., etc....


Fula ord, reggae och Björne

Straxt dags att jobba. Igen. Jag tycker mig skönja ett mönster?

Mycket slänga på luren i örat nu tycker jag.

Reggae i köket blir man lite gladare av.

Björne i köket blir man mycket gladare av.

Förhoppningsvis blir helgen intressant.

Date på scen ikväll.

Nej, jag vet inte heller vilka det är.

Ikväll älskar hon snabbt...

Det här du Glenny! ;-)


Sommar, sol, och Arvingar?

Uppsummering igen:

 • Lördag - Storschlaget. Kul show, inte så mycket folk. Rickard Herrey en av de trevligare artisterna vi haft.
 • Söndag - Ledig. Innebär alltså Strand, som lockar med 50% på allt på söndagar. Hur kan kvällen bli så dyr när man dricker så billigt? Intressant avslutning på kvällen dock.
 • Måndag - Crazy monday på Harrys. Helt okej dag att jobba, okej folk. En - hur ska jag uttrycka mig - okej dag.
 • Tisdag - Victoriadagen. Elddop. Är vi tillräckligt förberedda? Kommer jag få psykbryt? Svar: En kanondag. Allt flöt, servisen funkade perfekt, undertecknad var nog den snabbaste, gladaste och bästa hovmästare ni någonsin sett. Sjukt nöjd, och sedan en ännu mer intressant avslutning på den kvällen.
 • Onsdag - Idag. Ledig. Fundelerar på huruvuda man ska åka ut till Sinus och kolla in krog-volleybollen? Den började i och för sig kl. 10.00, men kanske kan vara nåt och ha ändå.. Jag traskar nog till Harrys och tar en kaffe och tänker på saken.

Saknar Leela och babesen, tackar än en gång Mikaela för hjälp med Snaps & Disco, konstaterar att min äldsta systerdotter inte är någon telefonmästare än, största kramen till Jesper & Ida, vill pussa på Isa och Siri, samt sist men absolut inte minst, ta en Carlsberg Hof på balkongen med älskade lillasyster.

Saknar inte regn

Igår hade vi The Poodles på besök, mycket folk, men musiken i sig? Nja... Inte min tekopp. Ikväll väntar storschlaget,med Rickard Herrey som gästartist (håller han på än??) och förhoppningsvis bra med folk idag med. Vi har klarat oss undan störtregnet hittils, och jag hoppas det fortsätter så.
Några snabba illustreringar av Harrys-kvällarna:


Christoffer i baren. Jo, han är faktiskt så där glad, jämt.


Troubaduren Danne, samt hans beat-boxande lillebror tog tillfället i akt att svira till det lite på sin lediga kväll.

Trassel, pussel och lakritsshot i ögat

Sedan sist har jag:
 • Flyttat ihop med Christine igen. Fast tillfälligt den här gången.
 • Uppfostrat Daisy-hunden.
 • Svurit åt lat och inkompetent vakt, som gjorde sitt första och sista pass på Harrys i lördags.
 • Skrattat åt Christoffer som för att imponera på tjejer i baren skulle skaka en white russian lite snitsigt. Lyckades snitsa ut den över hela sin skjorta.
 • Skrattat lite mer åt Christoffer som kom till jobbet med rött och svullet öga. Uppenbarligen lyckats få lakritsshot i det.
 • Pusslat med schema, pusslat om, och ringt en sjuherrans massa folk.
 • Inmundigat en del alkohol på den lediga tid man har. (Och som man inte tillbringar på jobbet ändå...)
 • Funderat över om man ska orka skriva ihop ett blogginlägg. Check.

Back to the beginning

Dåså. Så är man tillbaka där allt började, fina, fina Öland!
Tack vare sommarrusig(?) chef, och underbara herr Nilsson, så tog jag mig iväg från Kallestaden redan på torsdag eftermiddag, lovely! Landade i Borgholm lagom till att ta en sommaröl med Christine, innan hon meddelade att hon drar till Halmstad över helgen. Så jag får klara mig utan Muffo några dagar, men samtidigt har jag ju kvar lilla Daisy här, så vi ligger i hårdträning medans matte är borta, så att hon får se att det faktiskt går att lära gamla hundar... om inte sitta fint, så gå fot i alla fall.
Hade även planerat att ha några dagar ledigt nu i början, i och med att det är min semester som offras för krogjobb, men på grund av en rad omständigheter får jag jobba i utebaren ikväll i alla fall... Nå, det är rätt skojsigt att ha den, och med Dan Hylander på scen ikväll tror vi på bra tryck!

Återkommer med rapporter, bilder, och annan skit.

RSS 2.0