Manad igen, och liten update.

Till alla de som eventuellt undrar vad i hela hundan jag sysslar med, när jag nu inte bloggar så kan jag meddela att jag mår fint. Faktiskt exceptionellt bra om jag ska vara ärlig! Därav blir det mindre tid till bloggning och annat sur-muttrande, så vill ni ha uppdateringar så är det bara att slå en signal och invitera mig på en fika eller så istället!

Däremot har jag nu blivit utmanad, av Emma

Utmaningen är som följer:

- Gå till mappen Mina Bilder (evt Bilder för dom med OS X eller din egen personliga bildmapp)
- Ta ut den 6. mappen och därefter den 6. bilden i denna mappen
- Visa bilden på bloggen och skriv något om denna bild.
- Invitera 6 nya till å bli med på denna utfordringen
- Länka til dem, och låt dom veta att dom är utfordret.Jag och sötaste Glenny, på mitt 30-årsfirande på Plaza. Frukterna i förgrunden kommer från en av de mååååånga goda drinkarna som fröken M blandade den kvällen!

Jag utmanar....  what the heck, alla som läser det här!

New times - old times...

Fantastiskt kuligt att komma hem till Ida igen, och ännu roligare att man stöter på "gamla bekanta". Här sitter alltså två av hennes äldsta vänner, och sent om sider kommer vi fram till att en utav dem faktiskt var med på den gamla goda torsbytiden! Vi dricker lite öl, umgås, och så småningom ska vi väl traska oss in till byn.
Fortsättning följer imorgon!

Happy cake day!

Jomän, idag bjöd minsannerligen vår käre VD på tårta till förmiddagsfikat, som uppskattning för att vi avslutat projektet med bravur, och med 6 dagar tillgodo. Mer sånt tycker Tväråna, och kommer lägga ner ännu mer själ och hjärta på att hålla deadlines och budgetar.


Från vänster: Henric - Vår rockstjärnetrummis, nyss hemkommen från Tysklandsgig minsann!
Victor - En av de nya valparna i kullen, än så länge lugn och stabil, men vi väntar på att han ska visa sin rätta sida snart... :)
Och så allas vår... Jonas - Arbetsledare, och en kille som ingen kan vara i närheten utan att bli glad! (och lite, lite generad)

Tväråna - loves the jobs you hate.

Dödlinjen

Strax dags att skutta in i duschen och åka och jobba. Igår var en bra dag, vi avslutade Hallandsprojektet under ledning av undertecknad, och inte bara var det det första projektet som vi faktiskt dragit i hamn inom budget och innan deadline, utan vi gjorde det 6 dagar före utsatt deadline! Känns riktigt jäkla bra! Nu går vi in och hjälper Stockholmsprojektet som inte ligger så bra till, och sedan blir det antagligen till att börja med #2 i våra befintliga städer.
Hittade även det bästa alternativet på företagsevent - underhållningssidan igår, som jag helt hade glömt bort, varför tänkte jag inte på det innan?? Så nu ståtar nedanstående företag med en tjusig annons i Hallandsupplagan, glöm inte att kika in på hemsidan!


Galant!

En måndagkväll som gjord för soffliggande och tv-tittande! Sagt och gjort.
Först en liten tur till lokala affären för inköp av något matnyttigt som även kan has till matlåda dagen efter... Nachos!! Dålig fantasi, jag vet, men det får gå ändå. Inne i affären blir jag dock stoppad av en annan kund som vänligt frågar: "Du, vad har man i chili con carne?" Tokställd blev jag, men hasplade i alla fall ur mig något om tomat, chili, köttfärs och bönor, helt taget ifrån amerikanska tv-serier eller något, jag har aldrig gjort chili con carne, så jag vet inte?! Mannen log generat och sade: "Ja, det är inte så att jag inte kan göra chili con carne, det är bara det att jag har glömt bort hur man gör..."
Jeezez....
Så nu har jag snudd på förätit mig på nacho, och dessutom avnjutit hela Idrottsgalan. Sängen lockar med sitt underbara duntäcke, det är varmt när det är kallt ute och kallt när det är varmt ute, comprende? Är lite förälskad i det... Tack till Moder som en gång införskaffade det till mig! Nu bjuder jag er en god natt, och hoppas på söta drömmar som inte innefattar:
1. En clown på cykel som skjuter röda hårda bollar på er bil med slangbella.
2. En arg polis som inte tror på att du har tappat bort din bil som blev beskjuten med en slangbella med hårda röda bollar av en clown på cykel.
3. En helt oförhappandes och överraskande höggravid mage som du inte visste om att du hade, och därför hela tiden glömmer bort?
Senaste nattens drömskapande innehöll nämligen bland annat dessa tre moment.... Gravidmagen hajar jag, med tanke på att bägge mina kvinnliga syskon är i fulla avynglingstag, men vart i hela friden kommer clownen på cykel ifrån?!


Sum up.

Har haft en ganska trevlig helg, trots jobb både fredag och lördag kväll. Det braiga är att eftersom Tables stänger redan kl 01 så hinner man med att ta ett varv på staden och kika på folk ändå, och man hinner inte dricka sig full och odräglig ( = sparar pengar). Fredagen träffade jag på E, det var ett tag sedan, och vi drog hem till honom ett gäng efter stängning för att snacka skit. Mycket trevligt! Allmänt lugn lördag, gick efter jobbet till Pitchers en snabbis (tillräckligt lång tid för en rom & cola samt 350:- plus på BlackJacken) och sedan hem och sova.
Och så söndagen, idag alltså. Tyvärr straffar väl GI-gudarna mig också, för när jag var på Hemköp för att handla kattmat träffade jag på ett par goda vänner som jag inte sett på myyyycket länge... Ben & Jerry. Kunde inte motstå att ta med dem hem, men jag hoppas på att inte bli dömd för ett litet misstag. De gjorde mig sällskap till Filmen "The curios case of Benjamin Button", totalt underbar film, så se den! Trailer nedan.
Så nu känner jag mig uppvilad och pigg på en ny arbetsvecka, jag är riktigt laddad faktiskt!


Yoggi rockar!!

Vilket jag märkte idag, då jag förutseende nog tagit med mig en sådan till jobbet. Detta räddade mig, då min kropp inte ännu insett att jag jobbar över en timme varje dag nu i två veckor. När klockan närmar sig fem och jag vänligt men bestämt meddelar min kurrande mage att "Nej, vi ska inte äta riktigt än, det är en timmes jobb kvar först innan vi får åka hem." Då protesterar den mer och mer högljutt, och strejkar lite lätt när man väl kommit sig hem. Idag provade vi en ny taktik. Jag tog helt sonika upp en 125 gr Yoggi, och försåg magen med, varpå den snällt lade sig till vila, och jag fick jobba den återstående tiden i lugn och ro. Det är så bra när vi kommer överens, min mage och jag.

Nu har den bestämt att den vill ha ett glas rödvin eller två, och då vi slutat en smula för sent för att hinna in på det av staten utsedda införskaffningsstället, lutar det åt Plaza eller något dylikt. Jag och min mage har gemensamt kommit fram till att man får använda sina sista slantar till rödvin, om det känns nödvändigt, och jag tror att min mamma skulle säga samma sak! (Om hon nu inte skulle göra det, så ber jag henne vänta till imorgon med att kommentera det, för då är det redan försent, och jag kan se lite skamsen ut med bruna linser i mina hundögon.)


Vänner ÄR livet....

Idag vill jag ta tillfället i akt att tacka min mor för hennes pengabidrag (visserligen på grund av att jag skulle ha pengar för att tvätta bilen, och inte hade växel på en femhunka, men ändå!), så att jag även idag kan upprätthålla mitt usla nikotinberoende.
I övrigt lider jag fortfarande av horribelt dålig fantasi, och tänker därför illustrera i rörliga bilder hur min kväll kommer att tillbringas:Trevlig tisdag på Er!

Slapparsöndag

Idag
tar vi det väldigt lugnt, ok?

Lägenhetsstök

Efter en mycket trevlig middag, med god mat och dito vin, avslutatdes torsdagskvällen så småningom på sedvanligt efterfestmanér med folköl och gitarr, i en lägenhet på våxnäs. Nära till jobbet dagen efter i varje fall! Lång dag på jobbet sedan, men en riktigt bra sådan oxå. Mina påbörjade affärer avslutades nästan allihop, och försäljningen landade på 18,600:-! På grund av min hårda arbetsdag, samt en liten släng av "dagen-efter", infann sig folkskyggheten igår, och jag stängde in mig med soffan och tvn som sällskap, ganska skönt. Ikväll är det jobb på Tables igen, men innan dess ska jag och moder faktiskt inspektera en lägenhet åt syster och Patrik, samt ta bilder och skicka och så vidare. Hoppas att den är riktigt fin, för det passar väldigt bra med datum för dem..
Vi håller tummar och tår.

En blå torsdag

Så var det strax dags att bege sig till jobbet igen, är ganska pepp idag (än så länge), och tror på en bra dag! Sedan är det kick-off middag ikväll på Blå, och det ska också bli jätte mysigt, alltid kul att hitta på grejer.
Återkommer under dagen, då vi fått se vad den bär för frukt. (Gissar på clementiner, men jag vet inte.)

Skojsig tävling!Spana in den här tävlingen! Vore inte fel att vinna lite fina grejer inför 2009.
Tävlingen hittar du här


Kusligt husligt

Nu står det en lasagne i ugnen, vilket innebär färdig matlåda för resten av veckan, tjoho! Diskmaskinen står och surrar, och kattlådan är nyfylld. Nu saknas det bara en bra film på TV ikväll, så är kvällen faktiskt förhållandevis trevlig!

I brist på nya bilder kommer lite minnen från strax innan jul.....Tväråna leker Tomte/Världshärskare...Tväråna blir ledsen och får hundögon när hon inser att det egentligen är Ida som är tomten....

El burro....

...och jag syftar inte på nån åsna, utan bara på hur ofantligt frusen jag är dessa dagar!!Tur att det finns dödskalleduntofflor och te!!

Inget skojsigt på TV, jag har ingen bra bok som väntar på att läsas, det är hål på ena strumpan. Livet är hårt.

Free like a flying beaver

Har haft en alldeles väldigt ledig helg, och det har varit jätteskönt! Tyvärr har väl känslan förtagits lite av akutförkylningen, men det verkar (peppar, peppar) som att den sjunker undan, och erkänner sig besegrad!

Gårdagen bjöd på lite vin på Plaza, varpå syster och Patrik kom och förskönade omgivningen, och vi hann med ett vinglas till både på Tables och Blå. Mysigt, och längtar efter att ha dem i närheten lite mer frekvent. Efter det blev det animerad filmkväll, med Wallace och Gromit, samt några underliga standup-komiker. De blev bara roligare och roligare ju senare det blev, undrar om det berodde på de rom & cola som jag drack?

Idag blev jag uttvingad för att "gå på stan" med syster, P, samt mamma. Det visade sig att det egentligen var syster som ville gå på stan, men hon tyckte inte det var roligt eftersom inte vi skulle shoppa nåt, så det slutade med en regelrätt fika på waynes. Nu har jag precis kommit hem, efter att ha blivit bjuden på mat hemma hos modern, och känner att sängen lockar med sina nytvättade lakan.. Imorgon är det omstart på jobbet, och vi ska gå igenom hur 2009 ska se ut, lite
spännande! Sov gott.
Just Another Myspace GraphicSyskonbild


Mina fina små syskon, på dagen av mitt 30-årsfirande!

Jag är mycket nöjd över att lilla ystern verkar bestämt sig för att ta sitt pick och Patrik och flytta hit igen! Då är faktiskt alla syskonen på ett överskådligt avstånd. Att stora systern med familj stannar i Uppsala är nog ganska fastslaget, de har rotat sig fint där, men det är fortfarande på dagsturs-avstånd.

Jaha, update.

Jag får väl offra mig och uppdatera senaste dagarna här då.. Let's start with some pictures, shall we?Anton har visst bytt ut snapsen till hemgjort vin! Luktade rent ut sagt förjä**igt, men smakade desto bättre.


Anton och Emil

Efter middagen (tyvärr inga bilder på den) som bestod av helstekt fläskfilé och en aldrig förut provad variant på potatisgratäng, gav vi oss på Irish Coffe och ett vänskapligt parti poker. Tväråna åkte ut först, då jag efter att ha förlorat en stor pott på en synad semi-bluff som inte höll, fick AA i given efter. Hade fortfarande en del kvar, blindsen var inte förfärliga, men ändå shortstack, så tryckte in det preflop för att hoppas på i alla fall en syn. Fick det, från KT off suit. Helt okej! Sen hamnar förstås fyra ruter på bordet, och Tväråna åkte.


Emil och Elin, min källa till många skratt detta nyår!

Elin kom med så många underbara kommentarer, det var nästan så jag inte behövde sakna Helena!


Thomas och Bremen går in på Gin-flaskan.

Så här glad blev Thomas efter att han slagit ut mig i pokern. Bremen hade även med sig en alldeles underbar mörk Captain Morgan, en julklapp som vi snabbt gjorde slut på.


Jeppe med en geel framför sig.
Ingen syskonträff utan lite gitarr. Dessutom kunde vi med Elins hjälp äntligen ta oss igenom "Hallelujah".


Jeppe och Anton. Manlig kärlek.

Detta var i korta drag mitt nyår, ruskigt trevligt! Synd att det blev så kort, men jag trodde ju att jag skulle jobba på fredagen så därför åkte jag hem redan på torsdagen.
På fredag morgon hämtade jag upp H och vi åkte till jobbet. Där var det alldeles svart, och inte en kotte. Vi bestämde oss för att vänta ett tag, men då ingen dykt upp efter 20 minuter bestämde vi oss för att vi missuppfattat något, och åkte hem igen. Således en oväntad ledig dag, men det enda den resulterade i var att den begynnande förkylningen som jag känt av sedan hemfärden från Sälen fick utrymme att frodas. Numera är jag totalt igentäppt, och både hostar och nyser vilt. Inte kul.

I'm alive

Pust!
Nyåret är nu infirat med både champagne och raketer, och jag är alldeles nyhemkommen från fjället. Därmed tänkte jag bara ge ett litet livstecken, så återkommer jag med intressantare info när jag är lite mindre trött..

RSS 2.0