Alldeles...

...för varmt för att blogga.

Dessutom är jag strängt upptagen med fina, nya syskonbarn!

Tänkvärt

Två vänner är ute och går i öknen:
Plötsligt börjar dom bråka, och den ena ger en örfil till den andre! Det gör ont, men säger ingenting!
Han skriver i sanden: "Idag fick jag en örfil av min bäste vän!"

De fortsätter, och kommer till en oas. De bestämmer sig för att bada. Han som fick en örfil förut, drunknar nästan, och hans vän räddar honom.
När han kommit till sans, skriver han på en sten: "Idag räddade min bäste vän mitt liv!"
Vännen undrar, och frågar: "När jag skadade dig, skrev du i sanden. Och nu när jag räddade dig, skrev du på en sten. Varför?
Den andre vännen svarar: "När någon gör dig ont, ska vi skriva i sanden. Då kan den förlåtande vinden sudda ut det! När någon gör något bra för dig, ska vi skriva det på sten. Där ingen vind någonsin kan sudda ut det!"

Mycket tänkvärt, lånat av Roberts blogg.

Lunch-break!

Tillbaka på jobbet efter att ha fått ge upp strax innan lunch igår.. Magen krampade och bar sig åt, så jag tillbringade en inte alltför trevlig eftermiddag/kväll i soffan/badrummet...
Nu är jag dock pigg som en mås igen, och har även fått i mig den första fasta födan på drygt ett dygn, fisk och broccoli. Snällt mot magen inbillar jag mig. Gott i alla fall.
Väntar för fullt på att bli mosterx2 (inte på grund av att jag är så fet, utan för att bägge systrarna nedkommer med små Tvärånisar).

Nu: lite mer jobb, sedan: lite Leela-fika kanske?

Bara viljan finns

Hörde en historia om en kille som tjatade på att hans pappa skulle springa maraton med honom. Efter ett tag gick pappan med på det. Året efter ville killen att pappan skulle genomgå Iron Man med honom, (den tuffaste triathlon-tävlingen, cykling, simning och avslutningsvis ett maraton), och efter en hel del träning gjorde de det också.


Inte så gråtig

Alltså, får man göra hur som helst??


Gråtig

Ignorera att SATC-karaktärerna flikar in spanska (italienska?), och lyssna istället på sången.


Vi är inte med.....

Aftonbladet rapporterar att det uppstod kaos när Alexander Rybak gjorde sitt enda Sverige-framträdande i Vällingby på tisdagen.

Fast på midsommardagen spelar han här.

Å andra sidan kan nog alla som någon gång varit där intyga att det är ett mycket speciellt, och lite laglöst ställe, så de har nog rätt.

Det var för övrigt där som jag lade grunden till min kriminella bana, genom att begå grov misshandel. Genom att medge detta, och godta ett strafföreläggande blev rubriceringen dock "bara" misshandel.

Jag är en jävel på att förhandla.

RSS 2.0