Helgen...

...är officiellt startad!Och vips....

...så var alla helger i Maj planerade.

första: Uppsala
andra: Jobb
tredje: Oslo
fjärde: Jobb
femte: Öland

Suck... Och när ska man koppla av och monsterfika är det meningen??

Bloggning - Twitterstyle.

Skön, skön helg.

Har spenderat större delen av den till funderingar, och en liten del av den till att avstyra ett slagsmål.

Jag tycker mycket om min familj.

Jag ser fram emot sommaren på ön.

Krusbärssmak på Mer är genialiskt.

Ruskigt sugen på jobbvecka nu.

Läst tre skräpböcker under veckan. För att det är skönt att slippa tänka, och för att man inte måste skylta skitnödigt med vilka kulturellt korrekta böcker man bör läsa.

Orkar man laga matlåda ikväll?

Uppsalahelg kanske? Oslohelg? Långhelg?

Ska vi byta grejer med varann?

Jahapp. Min DVD har ju som bekant lagt ner sin tankeverksamhet för det här året, och beslutat sig för att vägra samarbeta längre. Uppror.
Som en räddande ängel (djävul?) i MC-kläder dyker då Herder upp, och meddelar att han p.g.a. ett PS-köp numera har en DVD till övers! Genast börjar köpslagningen, och vi spottar i nävarna och skakar tass på att byta ett styck fungerande DVD mot två stycken Minttu-flaskor.

Är det någon som har två flaskor Minttu över?? Jag kan byta mot ett halv-rent samvete och en leverpastejmacka...?

Christine flyttar??

Jag undrar jag, men det verkar onekligen som att min kära vän Christine planerar att flytta till Stockholm?? Bevis här nedan:Tycker nog det är lite i överkant att uppkalla ett helt kvarter efter sig, men men.....

På begäran:

...så drar jag ett snabbt inlägg mitt i natten, och lite småfull, vackraste lillasyster har nämligen önskat det. :) Har varit en supertrevlig dag och kväll, med personalfest som började på Blue Moon:s afterwork. En kollega är ju med i den eminenta orkestern Starboys, som spelade idag, och därav hade vi P-evenemang inbokat. Kan bara säga att jag är ruggigt nöjd med mitt 8-5 jobb, och att avsluta en hård arbetsvecka med att bli lite uppassad på krogen var inte alls dumt! God mat och dryck, och trevligt sällskap dessutom. Avslutade kvällen med Unni, Kent, Mahlin och Emma på Blå, och en liten snabbvisit på Ankan innan hemgång.
Nu ska jag njuta av en jobbfri helg, och förhoppningsvis fint väder som tål lite utomhus-fika!

It's alive!

Jodå, jag lever fortfarande. Har bara haft så himla mycket viktigare saker för mig än att blogga... :) Nej då, jag har bara känt mig till och från lite mörbultad, revbenet som inte är helt ger sig tillkänna varje gång jag hostar, nyser, skrattar, vrider mig... Ja, you name it. Men det ger sig väl vad det lider!
Dessutom har jag haft lite funderingar på det här med bloggandet... Är inte det helt ute nu? Ska man inte "twittra" istället? Nåja, screw det. Jag uppdaterar i alla fall när jag vill, så det så!
Det roligaste är ju när folk har uppdaterat sina bloggar på småfyllan, si så där vid 2-halv 3 tiden, det, mina vänner, är humor!

Bäst i April: Att syster med P bor i stan. Tok-bra att kunna svänga förbi på lunchen, har man tur får man mat, har man mindre tur får man en kopp kaffe och lite trevligt sällskap istället.

Och till slut, för de som eventuellt har missat det, från brittiska förlagan till "Talang":

Kan inte lägga upp hela klippet, så ni får klicka här för att se.

Han killen från kiosken i Husby.(Förresten, 1.05 - 1.10 är endast till Glenny)

Alla behöver....

...en dos av Loke Martinzon då och då.Jag kan inte låta bli att känna att han verkligen liknar någon jag känner.... Hmmm.

Bra helg

Ännu en helg till ända, och den har varit alldeles lagom trevlig och bra! Eventuellt kan man ifrågasätta det kloka i att umgås med juniorer, men det tänker jag inte göra. ;)

Eftersom vardagen väntar, och det innebär att klockan ringer tidigt imorgon är det nu dags att inta sängläge.Nafft!

Smålandspolisen har stenkoll på hockey....

Kolla in den här artikeln! Hysteriskt kul. Medelnivån på IQ:t inne i den piketen ligger någonstans i klass med Rhodins ålder.
En underhållande match, måste säga att jag faktiskt gillar Rönnmarks nivå som ändå slår åt bägge håll.
Resten av söndagen blir lugn och skön, laddar inför veckan som kommer.
Förhoppningsvis avslutas hockeysäsongen på onsdag, och vi kan ta påsk...

Årets coolaste!

Slökollade på hockeyn igår, som slutade med straffar. Det här måste vara den i särklass coolaste jag sett!RSS 2.0