Sanningen om HappySong

För ganska exakt två år sedan tillbringade jag vintern i Åre. Den här låten kom att få en central roll i hela Åre-eran (lustigt ord).
De som känner mig vet att mitt humör på morgnarna är mycket instabilt, ibland snudd på hälsovådligt, vilket även mina kollegor i croupierhuset i Duved lärde sig, tills..... Sanna och Karin introducerade den här låten, som pepplåt inför en utgång tror jag, och sedan dess har den fungerat som en pepplåt inför alla möjliga situationer. Vad dessa två underbara flickor lärde sig var, att om man spelar den det första man gör när Tväråna vacklar ut från sitt rum och in i köket för att inspektera kaffebryggaren, så dras mungiporna ohjälpligt uppåt, ankläpparna börjar puta, och man studsar fram - helt plötsligt på bra humör! En mycket användbar lärdom, och nu tänkte jag återinföra denna oerhört töntiga och alldeles underbart sköna låt i mitt liv igen.
Pepp pepp!Fast vi hävdade att låten hette "Happy Song", och gjordes av "The Ducklings".

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh tack! :D

mitt tips till dig, om du letar efter en fin klocka, är att besöka ur & penn. dom har 50% på alla klockor där om jag minns rätt, så kolla! finns mkt fint

2009-02-21 @ 18:55:41
URL: http://modemix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0