Gammal är äldst...

Just kommit hem från jobbet på Plaza, jag och B, som i vanliga fall jobbar i receptionen, jobbade ihop inne i Brass, och satan vad bra vi är! Allt flöt så djävulskt bra och smärtfritt, och vi trivdes som två guldfiskar i en mega-size-skål. Skönt att jobba med någon annan som också ligger på 10 år+ vad gäller erfarenhet. Lite synd var det dock om B, då en korean tackade för maten genom att rapa henne i ansiktet när hon dukade av hans tallrik... Jag skrattade rått, i andan av den enda sanna glädjen...  :-)

Bevis på att Tväråna börjar bli gammal, på riktigt!

  1. Hon tar ett glas vin på en uteservering efter jobbet. Sedan går hon hem.
  2. Hon ser tre småtjejer med afrikanskt utseende stappla in på Arenas nattklubb, på 10 cm höga klackar, och klänningar (?) som slutar i höjd med skinkorna, och utbrister: "Men herregud, de har ju glömt kläderna!!"
  3. När hon kommer hem är det jordens kanon-kräftskiva på hennes innergård, och Tväråna är inte det minsta intresserad av att (som förr) bjuda in sig själv och parta järnet, utan går istället in och muttrar för sig själv.. "respektlösa jävlar... mutter mutter.... tänk om jag faktiskt skulle upp och jobba och behövde sova.... mutter mutter.... att de bara orkar.... mutter mutter...."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0